Loading

5 θάνατοι σε σειρές και ταινίες που μας συγκλόνισαν

svg19 Σεπτεμβρίου, 2020ShowbeezΜΥΡΙΑΝΘΗ ΠΑΤΣΙΚΑ

Και σε ποιον δεν έτυχε βλέποντας την αγαπημένη του σειρά ή ταινία να νιώσει ένα κόμπο στο στομάχι του μόλις αντιλαμβάνεται ότι ένας χαρακτήρας … έφυγε. Αυτός ο χαρακτήρας που κανένας δεν περίμενε, που ήταν ο αγαπημένος μας, που ίσως μας έμαθε πολλά και που με τον θάνατό του όλοι συγκλονιστήκαμε και κλάψαμε πολύ!

Γιαγιά Σοφία- Παρά Πέντε

infokids.gr

Τελευταίο επεισόδιο. Όταν πήρε το χέρι του εγγονού της Σπύρου και του είπε τα λόγια που του είχε υποσχεθεί ότι θα του πει στις τελευταίες της στιγμές και έφυγε ήρεμη. Όλοι κλάψαμε εκείνη την έντονη στιγμή. Αλλά πιο πολύ κλάψαμε όταν καταλάβαμε, μέσω ενός ημερολογίου που έγραφε η γιαγιά Σοφία, ότι ήξερε ότι θα έρθει αυτή η στιγμή και έκανε ό,τι μπορούσε για να ζήσει και όχι απλά να υπάρχει! Αναμφίβολα η τηλεοπτική γιαγιά όλων μας, μας έδωσε πολλά μαθήματα!

2. Jack-Τιτανικός

akns-images.eonline.com

 Ένας μεγάλος έρωτας αναπτύχθηκε σε αυτό το πλοίο, αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί. Όλοι θυμόμαστε την σκηνή με την Rose στο ξύλο αφού βυθίστηκε το πλοίο, να κάνει την καρδιά της πέτρα, κρατώντας τα χέρια του άνθρωπου της, βλέποντας τον να σβήνει μπροστά στα μάτια της. Το μόνο που μπορούσε να κάνει είναι να του κρατάει τα χέρια του μέχρι το τέλος. Πραγματικά, αυτή η σκηνή διέλυσε ψυχικά, έστω και για λίγο, εκατομμύρια ανθρώπους!

3. Δασκάλα Ελένη-Το Νησί

tlife.gr

 Ήταν ένας θάνατος ο οποίος περιμέναμε να έρθει λόγω της αρρώστιας της αλλά όχι τόσο νωρίς! Μια δασκάλα και μητέρα που στην καρδιά της είχε μόνο καλοσύνη, φρόντιζε τον μικρό Δημήτρη μόνοι τους σε ένα νησί άγνωστο. Αυτό που μας έκανε να κλάψουμε περισσότερο ήταν όταν ο μικρός Δημήτρης κρατώντας στα χέρια του το μαντήλι της “κυρίας” του καταλαβαίνει ότι πέθανε και μιλάει με φωνή που τρέμει λέγοντας μόνο μια λέξη “κυρία;;;”.

4. MufasaLion King

imgix.bustle.com

Μια παιδική ταινία, που μας έκανε όμως όλους να συγκινηθούμε και να κλάψουμε πολύ. Ο μικρός Σίμπα δεν καταλαβαίνει ότι ο μπαμπάς του πέθανε και του κουνάει το κεφάλι, τα χέρια του, του φωνάζει αλλά ο Μουφάσα δεν αντιδράει. Όταν ο μικρός Σίμπα το αντιλαμβάνεται αρχίζει να κλαίει φεύγοντας με πολλά δάκρυα στα μάτια. Αν και είναι κινούμενο σχέδιο, μας έκανε την καρδιά χίλια κομμάτια.

5. Parker WilsonHachiko

i.pinimg.com

 Άλλη μια ταινία που μας διέλυσε. Αυτός ο υπέροχος σκύλος ακολουθούσε το αφεντικό του κάθε μέρα και τον περίμενε να γυρίσει από την δουλειά. Όλοι συγκλονιστήκαμε όταν το αφεντικό πέθανε και κλάψαμε. Όμως περισσότερο κλάψαμε όταν ο σκύλος εξακολουθούσε να τον περιμένει κάθε απόγευμα να γυρίσει από την δουλειά του και όταν δεν τον έβλεπε να εμφανίζεται βλέπαμε την λύπη στα αθώα του μάτια.

Πάντα θα υπάρχουν σειρές και ταινίες που μας κάνουν να κλαίμε ή να στεναχωριόμαστε, μέσα από αυτές καταλαβαίνουμε και ποια είναι τα σοβαρά προβλήματα της ζωής. Όσο παράξενο και να μας φαίνεται μέσα από ένα “ψεύτικο” και σκηνοθετημένο σενάριο με φτιαχτούς χαρακτήρες, παίρνουμε άπειρα μαθήματα!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: gos.bbend.net, diaforetiko.gr, tanea.gr, i.ytimg.com

ΜΥΡΙΑΝΘΗ ΠΑΤΣΙΚΑ

Ξέρετε τις λεγόμενες "comfort σειρές"; Οι σειρές στο Netflix που μας κάνουν να ξεχνιόμαστε; Ε λοιπόν εγώ, είμαι εδώ για να τις αντικαταστήσω. Είμαι ο comfort άνθρωπος σου, για τις στιγμές που δεν θα προλαβαίνεις να δεις την σειρά σου. Θα ξεχνιόμαστε μαζί! (Ελπίζω)

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5 θάνατοι σε σειρές και ταινίες που μας συγκλόνισαν