Loading

5 ταινίες που θα κάνουν την καραντίνα να φαίνεται παιχνιδάκι!

Ότι πρέπει για να περάσει η ώρα σου εσώκλειστος. Ξέρεις δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να απομονωθείς ή να μη βγεις απ’ το σπίτι για πολλές μέρες. Υπάρχουν και χειρότερα, πίστεψέ με, άτομα που έχουν περάσει εγκλεισμό χειρότερο απ’ το δικό σου.

Σου έχω ετοιμάσει λοιπόν 5 ταινίες που θα σε ενθαρρύνουν να μείνεις σπίτι και να απολαύσεις την καραντίνα σου, ακριβώς γιατί υπήρξαν και χειρότερα.

Νο.5 – THE PURGE

Μια μέρα κάθε χρόνο όλα τα εγκλήματα είναι επιτρεπτά στις ΗΠΑ, με σκηνικό «Apocalypse» να κυριαρχεί στους δρόμους. Θα νιώσεις σαν να βγήκαμε όλοι μαζί έξω μόλις τελείωσε η καραντίνα και να ξεσπάσουμε ένα πράγμα!!!

Βαθμολογία:
   The Purge – 7/10
   The Purge Anarchy – 9/10
   The Purge Election Year – 8/10
   The first Purge – 8/10

No.4 –  World War Z

Με πρωταγωνιστή τον Μπράντ Πιτ που υποδύεται έναν υπάλληλο των Ηνωμένων Εθνών, ο οποίος γυρίζει τον κόσμο προσπαθώντας να βρει πληροφορίες και λύσεις σχετικά με έναν ιό ο οποίος μετατρέπει τους ασθενείς σε ζόμπι. Ο ιός έχει καταστρέψει ήδη πολλά έθνη, την οικονομία και γενικότερα την ζωή όπως την ξέραμε. Ολόκληρες πόλεις βρίσκονται σε καραντίνα από τον έξω κόσμο και απαγορεύεται κάθε είσοδος-έξοδος από αυτές με στρατιωτικό έλεγχο. Pretty accurate δεν νομίζετε?  ? 

Βαθμολογία: 9/10

Νο.3 – Buried

Αν είσαι κλειστοφοβικός, καλύτερα να το ξανασκεφτείς να δεις αυτή την ταινία. Ένας άντρας ξυπνάει και συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται θαμμένος σε ένα φέρετρο μαζί με το κινητό του και έναν αναπτήρα. Άγχος και αγωνία επικρατεί καθόλη την διάρκεια της ταινίας, η μπαταρία τελειώνει το οξυγόνο σιγά σιγά κι αυτό. Πώς θα καταφέρει να τον βρουν και να δραπετεύσει?

Βαθμολογία: 9/10

Νο.2 – Room

Ένα αγοράκι ο Τζακ μεγαλώνει και το μόνο που έχει γνωρίσει στα 5 χρόνια ζωής του είναι ένα δωμάτιο δέκα τετραγωνικών μαζί με την μητέρα του. Η μητέρα του κάποια στιγμή αποφασίζει πως ήρθε η στιγμή να ξεγελάσουν τον άντρα που τους κρατά φυλακισμένους π.χ. Μητσοτάκης- Νίκαρος και να προσπαθήσουν να βγουν στον έξω κόσμο!!! Η δύναμη της μητρικής αγάπης είναι το κύριο συναίσθημα της ταινίας΄. αλλά μπορεί να δώσει επίσης πολύ καλές ιδέες για να περάσεις την ώρα σου σε ένα δωμάτιο κλεισμένος!!!

Βαθμολογία: 8/10

Νο.1 –  Old Boy

Ας ελπίσουμε μην μείνουμε κλεισμένοι για τόσο καιρό, αλλά στη συγκεκριμένη ταινία ένας άνδρας απαγάγεται από αγνώστους και μένει φυλακισμένος επί 15 χρόνια, χωρίς να ξέρει το γιατί. Όταν επιτέλους αποφυλακίζεται αναζητά με μανιώδη εθισμό να βρει αυτούς που του στέρησαν την ζωή, ωστόσο ο άγνωστος δήμιος συνεχίζει να ελέγχει την ζωή του για ένα απώτερο σχέδιο εκδίκησης!!!

Βαθμολογία: 8/10

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: martialartsactionmovies.com, i.pinimg.com, m.media-amazon.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5 ταινίες που θα κάνουν την καραντίνα να φαίνεται παιχνιδάκι!