Loading

5 ταινίες δράσης για να δεις τώρα που #menoumespiti.

svg17 Μαρτίου, 2020ShowbeezΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Το μότο που μας ακολουθεί αυτές τις μέρες είναι το ‘μένουμε σπίτι’!

Τι μπορείς να κάνεις στο σπίτι όλη μέρα για να περάσει γρήγορα ο χρόνος όμως; Εγώ θα σου πω!! Η απάντηση είναι ταινίες!!! Αμέτρητες οι επιλογές σε ταινίες δράσης ! Εγώ συγκέντρωσα 5 αγαπημένες τις οποίες θα έπρεπε να είχες ήδη δει και σου τις παραθέτω για να ξέρεις τώρα τι να κάνεις όταν δεν θα έχεις τίποτα να κάνεις!!

Guns Akimbo

Όλοι αγαπάμε Daniel Radcliffe (ή μήπως όχι ?) και ίσως να τον έχουμε συνδέσει με τις ταινίες Χάρι Πότερ, όμως η συγκεκριμένη ταινία έχει υπέροχο σενάριο το οποίο θα συνεπάρει όλους τους απανταχού gamers εκεί έξω. Εγκληματικές οργανώσεις πίσω από την εικονική πραγματικότητα, δίνουν ζωή στο παιχνίδι βάζοντας ανθρώπους στην πραγματική ζωή να κυνηγούν ο ένας τον άλλο με στόχο ένας να παραμείνει ζωντανός. Και όλα αυτά γίνονται σε live streaming για να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο οι θεατές. Ενδιαφέρον και δεν θα βαρεθείς δευτερόλεπτο!

Spencer Confidential

Η ταινία έχει να κάνει με έναν πρώην αστυνομικό (Mark Wahlberg) ο οποίος καλείται να ξεσκεπάσει ολόκληρο διεφθαρμένο σύστημα μέσα στο οποίο βρίσκονται και πολλοί νυν αστυνομικοί. Δίκαιος πάντα και με πολλή ευφυία καταφέρνει να βλέπει πίσω από τις στημένες εικόνες και συμπεριφορές και θέτει ως στόχο του να φέρει στην επιφάνεια τα στοιχεία τα οποία αθωώνουν τον νεκρό αστυνομικό, για τον οποίο είναι σίγουρος ότι δεν ήταν ανάμεσα στους διεφθαρμένους.

Birds of Prey

And the fantabulous emancipation of one Harley Quinn: Επιτέλους, εξελίσσεται ο χαρακτήρας της Χάρλεϊ με περισσότερη λεπτομέρεια έτσι όπως του αξίζει. Χιούμορ, ατελείωτη δράση, γυναίκες οι οποίες συνεργάζονται εναντίον του εχθρού για να προστατεύσουν μία δεκαεξάχρονη έφηβη η οποία βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος. Καταπληκτική η Margot Robbie σε αυτό το ρόλο, σίγουρα θα σου τραβήξει την προσοχή. Μust see!!!!

Shaft

Ο Samuel L.Jackson στην καινούρια ταινία δράσης, θα σου δείξει τι συμβαίνει όταν κάποιος τα βάζει με την οικογένεια του. Πρώην αστυνομικός, πλέον ιδιωτικός ερευνητής γνωστός για τις ικανότητες του και για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Ο γιος του, αστυνομικός επίσης, αναγκάζεται να συνεργαστεί και να δουλέψει με τον πατέρα του για να εξιχνιάσουν τον φόνο του καλύτερου του φίλου. Στην πορεία ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του τελικά δεν είναι και τόσο κακός! Θα καταλάβεις σε αυτή την ταινία ότι το νόημα είναι ένα: Το αίμα νερό δεν γίνεται!!!

21 bridges

Γνωστός από τις ταινίες της Marvel Black Panther, ο Chadwick Boseman πρωταγωνιστεί στην τελευταία ταινία δράσης που σου εισηγούμαι  να δεις, όπου η αγωνία υπάρχει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για το αν θα καταφέρει τελικά να συλλάβει ή όχι τους εγκληματίες μέσα στον περιορισμένο χρόνο που έχει. Στην προσπάθεια του αυτή κλείνει όλες τις γέφυρες του Μανχάταν και παίρνει πάνω του όλη την ευθύνη με κίνδυνο να χάσει ακόμη και την δουλειά του. Όλα τα μάτια πάνω του, ακόμη και τα δικά μας!!! Enjoy!!

Γιατί εμείς μπορούμε ακόμη και μέσα στο σπίτι να περάσουμε καλά!! Keep on watching!!!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5 ταινίες δράσης για να δεις τώρα που #menoumespiti.