Loading

5 σχέσεις του Hollywood που απέτυχαν!

Η Σταυρίνα προκλήθηκε να μεταφερθεί από την #lovebeez στην #showbeez και να γράψει το θέμα «5 σχέσεις του Hollywood που απέτυχαν!». Το θέμα της δόθηκε από έναν άλλο αρθρογράφο. Το ποιος την προκάλεσε, θα το μάθεις στο τέλος αυτού του άρθρου! Τι λες, να της αλλάξουμε κατηγορία; Δείξε μας πατώντας ένα μελισσο-reaction μετά το άρθρο!


Οι σχέσεις στο Hollywood πολλές φορές τελειώνουν άδοξα με χωρισμούς που σκάνε σαν βόμβα, αφήνοντας μας άφωνους. Πολλά λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια κατέληξαν τελικά στο χωρισμό. Σας παρουσιάζω πιο κάτω λοιπόν 5 από αυτές τις αποτυχημένες σχέσεις, που έχουν αφήσει την δικιά τους ιστορία…

Angelina Jolie και Brad Pitt

Οι “Brangelina” όπως τους ονόμαζαν ήταν ένα, 

από τα πιο θρυλικά ζευγάρια της showbeez και το διαζύγιο τους αναμφίβολα απασχόλησε πολλά δημοσιεύματα. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Mr. and Mrs. Smith όπου ο Brand Pitt ήταν ακόμη παντρεμένος με την Jennifer Aniston. Ο γάμος τους έληξε το 2016 μετά από 12 χρόνια γάμου. Ο λόγος λέγεται ότι ήταν η κακή συμπεριφορά του Brand Pitt προς τα παιδιά του και η μη σωστή διαχείριση του θυμού του. Η διαμάχη για την κηδεμονία των 6 παιδιών τους, έδωσε ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στο χωρισμό τους. 

snopes.com

Demi Moore και Ashton Kutcher

Η σχέση αυτή ξεκίνησε το 2003 και το 2005 μετά από αποβολή ενός εμβρύου που τους έφερε πιο κοντά, επισφραγίστηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ηταν αναμφίβολα μια θυελλώδης σχέση παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας που υπήρχε μεταξύ τους. 

Ο χωρισμός επήλθε το 2012,  μετά από απιστία του Ashton Kutcher.

eonline.com

Jennifer Lopez και Βen Affleck

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε πρώτη φορά το 2002 όταν οι δυο τους πρωταγωνίστησαν στην ταινία Gigli, μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές αποτυχίες στην καριέρα τους. Έκαναν μια όμορφη σχέση, αρραβωνιάστηκαν και όλοι πίστευαν ότι σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο χωρισμός τους κτύπησε σαν καμπανάκι κάτι που φαίνεται να επηρέασε πολύ την JLo, αλλά όχι ιδιαίτερα τον Ben Affleck αφού λίγους μήνες μετά άρχισε να βγαίνει με την ηθοποιό Jennifer Garner.

the-sun.com

Cameron Diaz και Justin Timberlake

Ήταν ένα πολύ αγαπητό ζευγάρι. Γνωρίστηκαν το 2007 στα βραβεία Nickelodeon Kids’ Choice Awards όπου παρέμειναν για 4 χρόνια μαζί. Φημολογείται ότι η σχέση τους έφτασε στο τέλος της λόγω της άρνησης της Cameron Diaz να κάνει το επόμενο βήμα και να παντρευτεί τον Justin Timberlake. Οι δυο τους έχουν πλέον καλές φιλικές σχέσεις.

static.accessonline.com

Tom Cruise και Nicole Kidman

Ηταν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood και ο χωρισμός τους ήρθε σαν βόμβα, ξαφνιάζοντας τους πάντες. Έμειναν για 10 χρόνια μαζί (1990-2001) και προς το τέλος της σχέσης τους υπήρξε και μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη. Ένα από τα σενάρια που ακούγεται είναι ότι ο λόγος που οδήγησε το ζευγάρι στον χωρισμό, ήταν η πίστη του ηθοποιού στην Σαϊεντολογία, κάτι που τους έκανε να έχουν συχνά διαφωνίες. 

hellomagazine.com

Εσάς, ποιο ζευγάρι απ’ τα πιο πάνω σας έλειψε περισσότερο;

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: vanityfair.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5 σχέσεις του Hollywood που απέτυχαν!