Loading

5 ρουτίνες που μου στέρησε ο κορωνοϊός!

Σχεδόν 2 μήνες έχουν περάσει που ο κορωνοϊός μας έκλεισε στο σπίτι.  Καλά οκ, δε μας έκλεισε αυτοπροσώπως ο κορωνοϊός, αλλά το ότι αν αρρωστούσαμε από αυτόν δε θα υπήρχε νοσοκομείο να μας γιατρέψει.  Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία για τα healthybeez.

Πέρασε η πρώτη βδομάδα, πέρασε και η δεύτερη και ξαφνικά ο καθένας μας άρχισε να πεθυμά αυτά που έκανε καθημερινά π.κ. (προ κορωνοϊού).  Δεν ξέρω αν κάποιες από τις δικές μου ρουτίνες που πεθύμησα τις συμμερίζεστε, αλλά αν όχι, δεν μπορώ να τις αλλάξω anw ?

1. Να πάω να πιω το freddo espresso μου!

Πριν 3-4 χρόνια περίπου, έβλεπα τον ένα μετά τον άλλο να αφήνουν στην ιστορία το φραπέ και να ξεκινούν το freddo.  «Έλεος τι ψώνια, θέλουν μου και freddo» σκεφτόμουν, σαν να και ήμουν κανένας μέτοχος του φραπέ.  Ώσπου μετά από έντονες πιέσεις (sic) δοκίμασα κι εγώ το εσπρεσάκι μου και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.  Εννοείται ακόμα κι εδώ έπρεπε να ξεχωρίζω γι αυτό το παραγγέλνω πάντα με stevia, κερδίζοντας έτσι το περιπαίξιμο του φλώρου (ήρτα πόσσω μου που λέμε και στα κυπριακά).  Τωρά βέβαια σπίτι εσπρεσιέρα δεν υπάρχει, οπότε έχουμε την επιστροφή στην χαλκολιθική εποχή (φραπέ).

greekcitytimes.com

2. Να παίξω μπιρίμπα!

Μαζεύεις τόσα χρόνια εμπειρίας στην μπιρίμπα, για να έρχεται ένας ιός και να σου λέει «Όοοοοοχι καριολάκι, θα κάτσεις μόνος σου σπίτι για 2 μήνες και δε θα παίζεις μπιρίμπα».  Δηλαδή γιατί να μην έχει ένα sms με Νο. 9 να στέλνεις για την μπιρίμπα; Να έχει κάπου έτοιμες 4 φουλ εξοπλισμένες στολές σε τετράγωνο τραπεζάκι και 4 αναπαυτικές καρέκλες και να σε περιμένουν. 

Τι εννοείς δεν είναι αγαθό πρώτης ανάγκης; Ρώτα μας κι εμάς.  Ειδικά όταν βάζαμε στοίχημα τα ποτά και τα φαγητά μας.  9/10 φορές έτρωα και έπινα free (sorry αντίπαλοι). Δεν είναι αυτό πρώτη ανάγκη;

i.pinimg.com

3. Να δω ποδόσφαιρο!

Αν είσαι φίλαθλος/οπαδός, με καταλαβαίνεις.  Δε χρειάζεται να πω περισσότερα.  Πλέον αρκεστήκαμε στο να βλέπουμε στο youtube αγώνες του περασμένου αιώνα και να θυμόμαστε γκολάρες και νίκες των ομάδων μας.

Πάντως, αν ο κορωνοϊός ήταν άνθρωπος, τότε ξέρουμε σίγουρα πως θα ήταν με τη Manchester United.  Δεν εξηγείται αλλιώς ότι όλο αυτό συμβαίνει τη χρονιά που η Liverpool πάει να πιάσει ένα πρωτάθλημα μετά από 3 δεκαετίες.

i.pinimg.com

4. Να πάω ταξίδια!

Ναι θεωρείται κι αυτό ρουτίνα!!  Ήδη ο κορωνοϊός μου στέρησε ακόμα 2 ✅  για νέες χώρες που θα πήγαινα το Πάσχα.  Κι όπως φαίνεται θα μου στερήσει τουλάχιστον ακόμα 2  ???   

Πάνε τα σχέδια, πάνε οι προγραμματισμοί, πάνε οι φωτογραφίες μου στα social (lol).  Πάντως σε όσους μου στέλνουν κοροϊδευτικά «Πότε είναι το επόμενο σου ταξίδι», η απάντηση είναι «Σίγουρα πριν από σένα!»

rhinobooksnashville.com

5. Να πάω γυμναστήριο!

Χαχαχαχαχαχαχα!! ΟΚ σόρρυ, απλά δεν έβρισκα 5ο κι έπρεπε να βάλω κάτι.

4.bp.blogspot.com

Ντάξει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, περιμένουμε να περάσει όλο αυτό το μαρτύριο και να βγούμε από τα κλουβιά μας (θυμηθείτε το αυτό την επόμενη φορά που θα πάτε σε ζωολογικό κήπο).

Μέχρι τότε να είμαστε δυνατοί, υγιείς και έτοιμοι για την επόμενη μέρα.

*** Το άρθρο είναι αφιερωμένο σε όλους όσους περνούσα μαζί τους τις πιο πάνω ρουτίνες.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

Κωνσταντίνος Παναγιώτου

Αν νομίζεις είμαι σοβαρός, έχασες. Αν νομίζεις είμαι αστείος, πάλι έχασες. Για να καταφέρεις να με γνωρίσεις πραγματικά, πρέπει να με γνωρίσεις σε όλες μου τις όψεις. Αν βέβαια μπορείς να το αντέξεις!

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5 ρουτίνες που μου στέρησε ο κορωνοϊός!