Loading

5 πράγματα που κάνουμε όλοι στο lockdown.

svg29 Ιανουαρίου, 2021Bee freeΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑΣΗ

Τρώμε: Ναι, τρώμε. Είσαι σε lockdown και βλέπεις πρωί, μεσημέρι και βράδυ τους τοίχους του σπιτιού σου, τι άλλο μπορείς να κάνεις; Τώρα θα μου πεις μπορείς να γυμναστείς, να δοκιμάσεις καινούριες συνταγές, να διαβάσεις αυτό το βιβλίο που έχεις αγοράσει για τα μάτια του κόσμου και κάθετε μισό χρόνο στο συρτάρι και το διαβάζουν οι αράχνες που έχουν σχηματιστεί από γύρω του. Ναι, θα μπορούσες να τα κάνεις όλα αυτά αλλά ας μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας, το ξέρουμε ότι σε κάθε καραντίνα θα κουραζόμαστε από την ξεκούραση. Βαριέσαι και όταν δεν σε πιάνει αυτή η δημιουργική βαρεμάρα, σε πιάνει αυτή η βαρεμάρα που σου λέει « Φάε μωρέ να περάσει η ώρα». Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεσαι, οι περισσότεροι από εμάς είμαστε ένοχοι.

Βλέπουμε σειρές: Υπάρχουν πολλές σειρές που ήθελες να ξεκινήσεις αλλά δεν είχες χρόνο. Ξυπνάς, αν δεν έχεις κάνει το λάθος να πατήσεις snooze τρως πρωινό, ντύνεσαι και φεύγεις για δουλειά. Μετά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά, θα βγεις για έναν καφέ ή θα κάνεις δουλειές στο σπίτι και μετά θα πέσεις για ύπνο. Τώρα όμως έχεις άπλετο χρόνο και το Netflix σε έχει μάθει πιο καλά και από την οικογένειά σου. Άρχισες επιτέλους εκείνη την σειρά που είχες πει ότι ήθελες να δεις πριν από δύο χρόνια και ξεκίνησες και άλλη στο καπάκι. Ο καναπές, η καρέκλα ή το κρεβάτι σου σε έχουν σφιχταγκαλιάσει και δεν σε αφήνουν.

https://img.jakpost.net/c/2019/12/24/2019_12_24_83946_1577167027._large.jpg

jakpost.net

Βγάζουμε τον σκύλο βόλτα: Αν ανήκεις στην άλλη κατηγορία που δεν μπορεί να μένει σπίτι και έχεις και σκύλο, τότε ο σκύλος σου θα έχει «σημαδέψει» όλες τις κολόνες της περιοχής. Το σκυλί πλέον θα ακούει βόλτα και θα σου λέει έχω πονοκέφαλο (τι θράσος!). Όσοι έχουν σκυλιά φέτος  τα έχουν βγάλει αρκετές βόλτες για να μην χρειαστεί να πάνε πουθενά για τα τρία πρώτα χρόνια της επόμενης ζωής τους. Με τόσο περπάτημα, το σκυλί σίγουρα θα έχει φτιάξει καλλίγραμμα πόδια.

Online αγορές: Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι όλες οι αγορές ανούσιες. Ωστόσο, είμαι επίσης σίγουρη ότι έχουν γίνει πολλές ανούσιες αγορές γιατί ήταν χαμηλές οι τιμές ή απλά είδαμε κάτι που μας άρεσε και σκεφτήκαμε ότι δεν ξέρουμε αν θα μπορούμε να το πάρουμε αύριο, οπότε λέμε ας το πάρουμε σήμερα. Θυμάσαι εκείνο το μαξιλάρι emoji που είχες δει και σου άρεσε πολύ και απλά ήθελες να το πάρεις; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή (έτσι κι αλλιώς περνάμε αρκετό χρόνο στο κρεβάτι μας πλέον, ας έχουμε και ένα μαξιλάρι να μας στηρίζει το σβέρκο).

https://static.in2life.gr/media/pics/pics680/1073213-online-tips_680.jpg

static.in2life.gr

Σχέδια για μετά καραντίνας: Με την πρώτη ευκαιρία που θα βρούμε όλοι θα πάμε ένα ταξίδι. Θα πάμε να δούμε άλλα μέρη, να αλλάξουμε λίγο παραστάσεις. Με την πρώτη ευκαιρία που θα βρούμε όλοι θα πάμε σε ένα κλαμπ, ή για τους πιο λαϊκούς σε ένα κουτούκι, και θα γυρίσουμε τα ξημερώματα. Με την πρώτη ευκαιρία που θα βρούμε θα πάμε να δούμε αυτήν ταινία στο σινεμά, έτσι για να θυμηθούμε πως είναι αυτές οι αίθουσες. Με την πρώτη ευκαιρία που θα βρούμε, θα κάνουμε ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε και θα το ευχαριστηθούμε.

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: blogspot.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5 πράγματα που κάνουμε όλοι στο lockdown.