Loading

5 Μανιακοί δολοφόνοι που χάραξαν ιστορία στη συνείδησή μας.

Σε πολλές μελέτες που έγιναν πάνω στην ψυχοσύνθεση των κατά συρροή δολοφόνων, πολλοί (αλλά όχι όλοι) διαγνώστηκαν ως ψυχοπαθητικές προσωπικότητες, εξακολουθούν όμως να υπάρχουν αντιπαραθέσεις στον επιστημονικό κόσμο γύρω από το θέμα της ψυχικής υγείας αυτών των ατόμων. Αυτά τα άτομα έχουν απόλυτη συνείδηση των πράξεων τους, δεν σταματούν μέχρι να τους ανακαλύψουν και τα εγκλήματα τους διακρίνονται από έναν ιδιαίτερα προσεκτικό σχεδιασμό.

Μερικοί κατά συρροή δολοφόνοι που κατάφεραν να ανακαλυφθούν και να καταδικαστούν χαράχτηκαν στη συνείδηση μας για τα φριχτά εγκλήματα τα οποία διέπραξαν. Εγκλήματα που δεν χωράει ένας υγιές ανθρώπινος νους!

The Terminator

Ο Ουκρανός Anatoly Onoprienko συλλαμβάνεται το 1996 και ομολογεί την δολοφονία 52 ανθρώπων σε μια εξαετία και μάλιστα εξηγεί στην αστυνομία ότι του είπαν να διαπράξει αυτές τις δολοφονίες, οι φωνές που άκουγε στο κεφάλι του…    Λήστευε σπίτια και στη συνέχεια σκότωνε ολόκληρη την οικογένεια και έκαιγε τα σπίτια. Μια φορά σκότωσε εν ψυχρώ όλους τους επιβαίνοντες σε ένα αμάξι. Τελικά καταδικάστηκε για τα εγκλήματα που διέπραξε και απεβίωσε στην φυλακή μετά από 17 χρόνια.

Ο δολοφόνος με το φορτηγάκι

https://www.news247.gr/img/6258/6322768/355000/o/660/0/killer7.jpg

news247.gr

Ο Robert Ben Rhoades είχε μετατρέψει το εσωτερικό του φορτηγού του σε κολαστήριο όπου βασάνιζε και σκότωνε τα θύματά του, μεταξύ αυτών και ανήλικα κορίτσια, αφού τα έπειθε να μεταβούν σε αυτό. Καταδικάστηκε  σε ισόβια φυλάκιση!

Ο κανίβαλος του Μιλγουώκι

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZjNiMjRkN2UtNjIwYy00MzQxLTg1OTItMzFlM2NjZTk3NjY4XkEyXkFqcGdeQXVyNjUxMjc1OTM@._V1_UY317_CR5,0,214,317_AL_.jpg

google.com

Ο Jeffrey Dahmer αφαίρεσε με φριχτό τρόπο τη ζωή 17 αντρών, ενώ κρατούσε «τρόπαια» από το κάθε θύμα του. Κατηγορήθηκε ακόμα και για κανιβαλισμό. Ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στην φυλακή από κάποιον άλλον τρόφιμο.

Charles Edmund Cullen

facebook.com

Ομολόγησε 40 δολοφονίες όμως οι ειδικοί υπολογίζουν ότι τα θύματα ανέρχονται στα 400. Δουλεύοντας ως νοσοκόμος σε διάφορα νοσοκομεία του New Jersey και της Πενσυλβάνιας, δηλητηρίαζε ασθενής.

Zodiac

https://sanfrancisco.cbslocal.com/wp-content/uploads/sites/15116056/2020/12/Zodiac-cipher.jpg

cbslocal.com

Συνδέεται άμεσα με τουλάχιστον 5 δολοφονίες στην Βόρεια Καλιφόρνια αλλά κανείς δεν συνελήφθηκε ποτέ. Ο δολοφόνος έστελνε σε τοπικές εφημερίδες επιστολές με λεπτομέρειες των δολοφονιών που μόνο ο δολοφόνος θα μπορούσε να γνωρίζει και απειλούσε πως θα συνέχιζε τις επιθέσεις εάν δεν έκαναν τις επιστολές αυτές πρωτοσέλιδο. Στις επιστολές υπήρχε ακόμα ένας κώδικας και στο τέλος ένα σύμβολο. Τον κώδικα κατάφερε να σπάσει ένας δάσκαλος. «Μου αρέσει να σκοτώνω, έχει πολύ πλάκα» ,αναφέρει στον κώδικα ο μυστηριώδης δολοφόνος που τελικά δεν συνελήφθηκε ποτέ.

Πηγές:
biography.com, news247.gr, biography.com


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: killerpedia.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5 Μανιακοί δολοφόνοι που χάραξαν ιστορία στη συνείδησή μας.