Loading

5 λόγοι για να είσαι άτσαλος!

svg14 Σεπτεμβρίου, 2020Bee freeΜΑΡΙΑ ΖΑΝΗ

Όντας άτσαλη εκ γενετής (τα σημάδια στα γόνατα μου αυτό δείχνουν πάντως), η καθημερινότητα μου είναι γεμάτη με παντός είδους – αστεία, γελοία, κωμικοτραγικά – περιστατικά που συμβαίνουν χωρίς την θέλησή μου. Το ‘άτσαλη’, ‘ατσούμπαλη’, ‘απρόσεχτη’ έγινε πλέον συνώνυμο του ονόματός μου (έχω ρεκόρ!).

Εάν είσαι εκείνος/ εκείνη που με το πέρασμα του εκσφενδονίζεις τα πάντα, που με ένα μικρό σου άλμα καταλήγεις – καρπούζι διαμελισμένο – στο πάτωμα, που κρατάς μονίμως ένα κινητό τηλέφωνο με σπασμένη οθόνη (αν όχι να μην έχεις καν – R.I.P. καλό μου τηλέφωνο), που σαν τρέχεις να φτάσεις το λεωφορείο κάνεις και 10 κωλοτούμπες, που έσπασες όλα τα βάζα και τα γυαλικά της μάνας σου, που όποτε μαγειρεύεις παθαίνεις 10 εγκαύματα και 5 κοψίματα, που το nickname σου σε όλα τα group chat είναι ατσαλοσύνη προσωποποιημένη/ εκσκαφέας/ ανεμοστρόβιλος και τα λοιπά, ένα έχω να σου πω. Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Συμπάσχουμε!

pinterest.it

Ας δούμε την θετική πλευρά της ατσαλοσύνης μας όμως. Παρακάτω έχω συλλέξει 5 λόγους για τους οποίους ο κάθε άτσαλος/η πρέπει να είναι περήφανος/η για το προσόν του/ της αυτό:

1. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσουμε χρόνο για καθάρισμα, ούτε καν για ξεσκόνισμα.

Αρκεί μόνο να πλησιάσουμε τα πάντα από απόσταση μισού μέτρου και η δουλειά έγινε. Εκάμαμε τα ήδη σιόνι! Ζούμε 24/7 σε ένα πεντακάθαρο σπίτι αφού δεν αφήσαμε τίποτα όρθιο (δεν συμφέρουμε προφανώς!).

colourbox.com

2. Έχουμε προτεραιότητα στις πρώτες βοήθειες.

Για οποιονδήποτε περιστατικό χρειαστούμε πρώτες βοήθειες, εννοείται έχουμε ακόμα ένα έξτρα λόγο να τις έχουμε ανάγκη, αφού μόλις πατήσουμε το πόδι μας στο νοσοκομείο, δια μαγείας έχουμε και σπασμένα χέρια/ πόδια (κουτσουφλούμε συνέχεια για όσους δεν καταλάβαν).

3. Ποτέ δεν θα χρειαστούμε μαθήματα καράτε.

Τα χέρια/ πόδια μας είναι εκ φύσεως προπονημένα να μας φεύκουν ποτζί τζιαι ποδά (=να πηγαίνουν πέρα δόθε). Απολογούμαστε εκ των προτέρων για όλες τις αγκωνιές που θα φάτε απλόχερα στα clubs, αν χορεύετε κάπου 5 μέτρα κοντά μας. Probability να σας χτυπήσουμε κατά λάθος = 1. (ooops, we did it again)!

4. Όταν βρεθούμε σε πολυκοσμία δεν χρειάζεται να κάνουμε χώρο στους άλλους να περάσουν.

Από ακτίνα ενός χιλιομέτρου εκπέμπουμε μηνύματα ‘SOS ταράξετε!!!’ (=κουνηθείτε!!!). Καλό θα ήταν να έχουμε πάντα κάποιον εκπαιδευμένο μαζί μας ώστε να μας προειδοποιά από τον κόσμο που κυκλοφορεί γύρω μας. Shoutout στους καημένους φίλους μας που παίρνουν αυτό τον ρόλο όποτε βγαίνουμε μαζί τους (highly appreciated!).

5. Όπου πάμε μας κερνούν ποτά.

Πόσες φορές να φωνάξουμε στο κακόμοιρο γκαρσόνι να μας φέρει άλλη μπύρα, αφού την χύσαμε πριν την πιούμε καν. Στο τέλος, μας λυπούνται οι cashiers αφού ο λογαριασμός μας ξεπερνά κάθε προηγούμενο και αποφασίζουν να μας χαρίσουν κανένα δυο ποτά.

panvola.com

P.s.1. Εκτός από το καράτε, επίσης αγαπημένο άθλημα είναι το ice skating, αφού έχουμε ταλέντο στις φιγούρες με ανώμαλη προσγείωση.

P.s.2. Αν βρεθείς σε παρέα με άτσαλο/η δείξε λίγη κατανόηση please! Και εμείς τα άτσαλα έχουμε ψυχή.

P.s.3. Το πιο πάνω άρθρο είναι γραμμένο με χιουμοριστική διάθεση και είναι πλούσιο σε υπερβολές. Στην πραγματικότητα δεν είμαστε έτσι – κάποιες φορές είμαστε ακόμα πιο ακραίοι!

googlygooeys.com

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: dailymail.co.uk

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5 λόγοι για να είσαι άτσαλος!