Αγαπημένες μου φίλες,
Μπορεί οι καιροί να είναι δύσκολοι αλλά….τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Και όπως είναι γνωστό εμείς οι γυναίκες αρχίζουμε να σκεφτόμαστε από νωρίς τα δώρα που θα κάνουμε αλλά και τα δώρα που θα μας πάρουν!
Ως γυναίκες θέλουμε τα δώρα μας να είναι ξεχωριστά, αξέχαστα και γενικά να ταιριάζουν και να χαροποιούν τον άλλον! Γι’ αυτό και περνούμε ατελείωτες ώρες στα μαγαζιά μέχρι να αποφασίσουμε τι θα τους αγοράσουμε. Δυστυχώς, φέτος αυτό δεν είναι εφικτό λόγω των καταστάσεων, αλλά τίποτα δεν μας πτοεί και τίποτα δεν μας τρομάζει. Είμαστε γυναίκες και θα τα καταφέρουμε!!
Μην ανησυχείτε εγώ δουλεύω για εσάς! Όσες είστε τυχερές- άτυχες και έχετε σχέση ιδιαίτερα αυτήν την εποχή, της επιδημίας και του εγκλεισμού πρέπει να οργανωθείτε ορθά και μεθοδικά για το καλύτερο δώρο στον σύντροφο σας!
Έψαξα και βρήκα τις 5 καλύτερες λύσεις που θα χαροποιήσουν εσάς και το αγόρι σας! Για πάμε να τις δούμε!!
1.Κολώνια – Ανδρικά αρώματα. Σε όλους αρέσει και όλοι χρησιμοποιούν! Είναι κάτι ωραίο, απλό και μπορείς να βρεις για όλους τους τύπους και για όλα τα πορτοφόλια.
beautyline.com.cy
`
Έξυπνα, αστεία δωράκια και πιο προσωπικά, τα οποία είναι για όσους μένουν μαζί και έχουν μια πιο «σοβαρή» σχέση…

gadgetbox.gr
Ρολόι και αξεσουάρ.
Αυτό το δώρο φίλες μου δεν είναι και τόσο οικονομικό μιας και οι άντρες που θα λατρέψουν αυτού του είδους δώρα ξέρουν και διαλέγουν τα ωραιότερα!!
Gaming κονσόλες και τα συναφή.
Δεν γνωρίζω κάποιον του αντρικού φίλου που να μην τρελαίνεται για παιχνίδια, υπολογιστές και τα σχετικά.
public-cyprus.com.cy, webstorage.gr
Ένα ρομαντικό δείπνο ή ένα διήμερο σε ένα ξενοδοχείο
Το αγαπημένο μου δώρο, γιατί όχι μόνο θα του αρέσει αλλά θα το χαρείς και εσείς. ( αχχ γυναικείο πονηρούτσικο μυαλό. Είμαι σίγουρη σας άρεσε και εσάς)

bstatic.com
Υ.Γ: φίλες μου ελπίζω να σας βοήθησα ! let me know
Υ.Γ2: Φίλοι μου, αν ξέχασα κάτι μπορείτε να μου πείτε. Θα φροντίσω να ενημερωθεί η κοπέλα σας ώστε να έχετε το δώρο που ζητάτε (όλα για χάρη σας )
***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com
***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: hiconsumption.com
What do you think?
Show comments / Leave a comment