Loading

5 διάσημοι που άλλαξαν ριζικά εμφάνιση

Κατά καιρούς, παρατηρούμε ότι πολλοί διάσημοι αποφασίζουν να κάνουν διάφορες αλλαγές στην εμφάνισή τους. Αλλάζουν είτε τα μαλλιά τους ή και το στυλ τους… πολλές φορές και τα μυαλά τους! Αυτό το κάνουν ενδεχομένως επειδή περνάνε κάποια δύσκολη φάση στην ζωή τους ή κάτι συνέβηκε και άλλαξε γενικότερα η ιδιοσυγκρασία τους. Κάποιοι βέβαια το κάνουν επειδή τους αρέσει και βαριούνται να μένουν οι «ίδιοι» και επειδή τους αρέσουν απλώς οι αλλαγές!. Ποιοι ήταν αυτοί όμως που είχαν το θάρρος να αλλάξουν ριζικά την εμφάνιση τους;

Michael Jackson

lifeandstylemag.com

Ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτομαι για ριζικές αλλαγές, είναι φυσικά ο Michael Jackson! Ξεκίνησε να αλλάζει στα μέσα της δεκαετίας του ’80. Αρκετοί ειδικοί στην πλαστική χειρουργική, ισχυρίστηκαν ότι ο θρύλος της μουσικής, υπέστη πάνω από 12 χειρουργεία για να αλλάξει την εμφάνισή του. Συγκεκριμένα, έκανε ρινοπλαστική για την διόρθωση της μύτης του. Από την ευρεία μύτη, οι γιατροί του δημιούργησαν μια στενή τριγωνική μύτη. Επίσης άλλαξε επανειλημμένα το πιγούνι του, τα ζυγωματικά του, τα χείλη του και το σχήμα των ματιών του.

Donatella Versace

ranker.com

 Αρκετοί την θεωρούν η «βασίλισσα των πλαστικών». Η δυναμική Donatella, ήταν μια γυναίκα με μεσογειακή ομορφιά, αυστηρές γραμμές στο πρόσωπο της και ξανθά μαλλιά. Από τότε μέχρι σήμερα, το μόνο που μένει ίδιο είναι τα ξανθά της μαλλιά! Την φυσική της ομορφιά αντικατέστησαν μια σειρά από πλαστικές. Το lifting στο πρόσωπο, οι ενέσεις botox, η βλεφαροπλαστική και οι αλλαγές στην μύτη και στα χείλη, φρόντισαν η Donatella να μην είναι ποτέ ξανά η ίδια με παλιά.

Kylie Jenner

sites.psu.edu

 Ακόμα ένα «θύμα» των υπερβολικών πλαστικών επεμβάσεων. Είναι γνωστό ότι όλη της η οικογένεια ξάπλωσε στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού αρκετές φορές. Η Kylie όμως φαίνεται να είναι αυτή που έκανε τις περισσότερες. Η ίδια, πρόσθεσε στήθος και γλουτούς, η μεγαλύτερη αλλαγή της όμως παρατηρείται στο πρόσωπό της, ειδικά στα χείλη αφού είναι προφανές ότι τώρα είναι πιο σαρκώδη από ότι παλιά. Το αποτέλεσμα, στην κρίση σας!

Katy Perry

neolaia.gr

 Εδώ βλέπουμε μια πιο ήπια αλλαγή, η οποία αφορά… τρίχες κυρίως! H Katy αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαύρα μαλλιά της που κάθε κορίτσι θα ονειρευόταν και να τα μεταμορφώσει σε πολύ κοντά ξανθά. Η ίδια ανέφερε ότι δυσκολεύεται να βρει τον αυθεντικό της εαυτό και δοκιμάζει διάφορες αλλαγές. Το κοντό ξανθό μαλλί όμως φαίνεται να την βοήθησε στο να βρει τον εαυτό της, αφού μετά από τόσο καιρό δεν το έχει αλλάξει. Κανένας όμως δεν μπορεί να πει ότι αυτή η τολμηρή κίνηση δεν της πηγαίνει απίστευτα!

Kristen Stewart

eonline.com

Η εμφάνιση της πρωταγωνίστριας της πετυχημένης ταινίας Twilight, πέρασε από πολλές αλλαγές. Το 2017 όταν μίλησε για την σεξουαλικότητα της και παραδέχθηκε ότι της αρέσουν οι γυναίκες, ένιωσε πιο άνετα με τον εαυτό της και αποφάσισε να αλλάξει ξανά την εμφάνιση της, με έναν πιο τολμηρό τρόπο. Άλλαξε ριζικά τα μαλλιά της και το στυλ της και δεν θυμίζει καθόλου το μικρό ντροπαλό κοριτσάκι του Twilight, τουλάχιστον τώρα είναι ο εαυτός της!

Μπορεί να μην ήταν όλες οι αλλαγές πετυχημένες και κάποιες να ήταν παράδειγμα προς αποφυγή, όμως πιστεύω ότι αρκετοί από εμάς θα θέλαμε να έχουμε το θάρρος τους και να πειραματιστούμε με την εμφάνιση μας. Όπως και να έχει, παραδεχόμαστε όλοι ότι αυτές οι αλλαγές ήταν αρκετά τολμηρές. Συμφωνείτε;

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

ΜΥΡΙΑΝΘΗ ΠΑΤΣΙΚΑ

Ξέρετε τις λεγόμενες "comfort σειρές"; Οι σειρές στο Netflix που μας κάνουν να ξεχνιόμαστε; Ε λοιπόν εγώ, είμαι εδώ για να τις αντικαταστήσω. Είμαι ο comfort άνθρωπος σου, για τις στιγμές που δεν θα προλαβαίνεις να δεις την σειρά σου. Θα ξεχνιόμαστε μαζί! (Ελπίζω)

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5 διάσημοι που άλλαξαν ριζικά εμφάνιση