Loading

5 χρήσιμες συμβουλές για τους φίλους άντρες πριν το πρώτο ραντεβού

Πόσες φορές μου έτυχε να είμαι σε γυναικοπαρέα και να συζητούν τους λόγους που δεν θέλουν να ξαναβγούν με ένα συγκεκριμένο άντρα.

Δε λέω κάποιοι από αυτούς τους λόγους.. χαζοί .. Αλλά είναι και κάποιοι άλλοι που θέλεις απλά να τραβάς τα μαλλιά σου. Εννοείται, πως τα πιο κάτω αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι του αντρικού πληθυσμού και όχι όλους. 

Φίλοι άντρες, οι γυναίκες όπως όλοι γνωρίζουμε είναι περίπλοκα όντα και της λεπτομέρειας.

Ωστόσο, αυτές είναι που κάνουν και την διαφορά. Δεν είναι πολλές, μόνο 5, οι οποίες όμως ίσως να σε σώσουν από το να φας άκυρο, κυρίως μετά τη πρώτη συνάντηση.

Μέσα από εμπειρίες και διηγήσεις, είμαι εδώ να σώσω τα επόμενα σας ραντεβού, όχι σαν ειδήμονας.. Απλά σαν μια φίλη και εάν έχετε γυναίκες φίλες να τις ρωτάτε και να τις ακούτε γιατί μόνο μια γυναίκα μπορεί να σας δώσει μερική ή ακριβή εικόνα από το μυαλό μιας άλλης γυναίκας. 

Αυτά που θα παραθέσω, είναι τόσο απλά, καθημερινά και αυτονόητα ΑΛΛΑ μάλλον πρέπει να τα επισημάνουμε ΚΑΙ δημόσια. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο. 

Πάμε λοιπόν να δούμε τα πιο σημαντικά από αυτά που άκουσα!!

1 συμβουλή: Στοματική υγιεινή

Αγοράκι μου γλυκό, καταλαβαίνω απόλυτα πόσο πολύ σου αρέσει το κρεμμύδι, το σκόρδο και όλα τα συναφή ΑΛΛΑ μην τα καταναλώσεις πριν πας να βρεις μια κοπέλα. Ακόμα κ τα δόντια σου να καθαρίσεις, θα μείνει στην ανάσα σου. Άσχετα αν θα την φιλήσεις ή όχι, ακόμα και όταν θα μιλήσεις… Να’ σαι σίγουρος πως θα μυρίζει άσχημα. Μετά από αυτό αν την ξαναδείς 2 είναι οι υποθέσεις: ή της αρέσεις πολύ σε σημείο αηδίας (κυριολεκτικά) ή ότι της αρέσει το κρεμμύδι και το σκόρδο…. Εε και εσύ μαζί. 

2η συμβουλή: Μπανάκι και αποσμητικό

SOS!! Ένα μπανάκι, ένα ωραίο αποσμητικό με μυρωδιά αντρίλλας και όχι ιδρωτίλας… Έλεος πόσο δύσκολο.. Και 3 ψεκασμούς από το αγαπημένο σου άρωμα. Δεν είναι τυχαίο που οπότε περάσει κάποιος από δίπλα μας και μοσχοβολάει η κολόνια του, γυρίζουμε το κεφάλι μας σαν παλαβές για να μυριστούμε αυτό το τέλειο άρωμα. 

3η συμβουλή: Περιποιημένα νύχια

Δεν εννοώ να τα κάνεις τζελ.. Προς Θεού.. Εννοώ να τα έχεις κομμένα, όχι δαγκωμένα αν είναι εφικτό.. και κυρίως καθαρά. Κρίμα είναι να έχεις τόσο όμορφα δάκτυλα και τα νύχια σου να είναι βρόμικα.

4η συμβουλή: Περιποιημένα μαλλιά

Ναι και αυτό το προσέχουμε. Ένα κουρεματάκι να το κάνεις συχνά, μην τα αφήνεις να μεγαλώνουν, να χάνουν το σχήμα τους και να γίνεσαι σαν θάμνος. Πάλι είναι κρίμα να αδικείς ένα τόσο όμορφο πρόσωπο. 

5η συμβουλή: After shave ή λαδάκι για τα μούσια 

Είτε ξυρίζεσαι είτε έχεις μούσια, εμείς σου έχουμε τη λύση. Αν ξυρίζεσαι βάλε το after shave σου, να μυρίζεις τέλεια και να μαλακώσει το μαγουλάκι σου ή αν έχεις μούσια αγόρασε ένα λαδάκι, κατά προτίμηση με άρωμα για να είναι και περιποιημένο αλλά και πάλι να μυρίζει τέλεια. 

P.S: μην τα επιλέξεις όλα με άρωμα γιατί μετά θα φτάσουμε στο άλλο άκρο. Βρες μια μέση λύση. Να θυμάσαι όμως, ότι μας αρέσουν πολύ οι κολόνιες και γενικότερα οι ωραίες μυρωδιές. 

Κατά τα άλλα, όλα τα πιο πάνω είναι αναμφίβολα απλές κινήσεις που όλοι οι άντρες θα έπρεπε να έχετε υπόψη σας και να τις εφαρμόζετε. Δε σας κάνει λιγότερο άντρες το να περιποιέστε τον εαυτό σας. 

Επίσης, κράτα αυτό δεν έχει σημασία αν είναι το πρώτο ή το εκατοστό ραντεβού, να ξέρεις όμως πώς σίγουρα τα πιο πάνω θα σου δώσουν το πράσινο φως για να φτάσεις μέχρι το 100ο  ραντεβού και παραπάνω.  

Αν λοιπόν δεν έπιασες ποτέ τον εαυτό σου να κάνει τα αυτονόητα…. Απλά εφάρμοσε τα και θα με θυμηθείς!!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5 χρήσιμες συμβουλές για τους φίλους άντρες πριν το πρώτο ραντεβού