Loading

5 χώρες που υπόσχονται βίον ανθόσπαρτο αν ζήσεις εκεί!

Ναι καλά ακούσατε, υπάρχουν χώρες που υπόσχονται ευτυχισμένο γάμο! Χώρες ρομαντικές που δεν θα αφήσουν κανένα ζευγάρι να ρουτινιάσει!  Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι και οι άνθρωποι που ζουν εκεί είναι πιο ευτυχισμένοι. Δεν χρειάζονται και στατιστικές όμως για να παρατηρήσεις πως η οικονομική κατάσταση μιας χώρας καθώς και το βιοτικό της επίπεδο έχουν πρωταρχικό ρόλο στην ευημερία των κατοίκων. Πλέον τα νιόπαντρα ζευγάρια αναζητούν μια χώρα που θα τους παρέχει ασφάλεια ώστε να μπορέσουν να φτιάξουν οικογένεια και να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα καλύτερο αύριο!

Δανία

Η Δανία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ως μια από τις πιο ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο! Διακρίνεται ως μια ειρηνική χώρα με χαμηλή εγκληματικότητα και διαφθορά που υπόσχεται στους κατοίκους της μια ιδανική ζωή!  Η θαυμάσια πρωτεύουσα της, Κοπεγχάγη, καθώς και άλλες πόλεις μπορούν να ευχαριστήσουν τόσο τους λάτρεις της φύσης με τα πάρκα, τα δάση και την άγρια ζωή που φιλοξενεί όσο και αυτούς της νυχτερινής ζωής και διασκέδασης. Ας μην παραλείψουμε τα αξιόλογα μουσεία που διατηρούν αλώβητο τον πολιτισμό της χώρας και τα πανεπιστήμια που δίνουν πάμπολλες ευκαιρίες μόρφωσης και κατάρτισης στους κατοίκους σε όλους τους τομείς με προοπτικές εργασίας!

tripadvisor.com

Σουηδία

Στις χώρες με ψηλό βιοτικό επίπεδο ανήκει και η Σουηδία! Η Στοκχόλμη που είναι η πρωτεύουσα της αποτελεί μία από τις πιο ελκυστικές πόλεις του κόσμου για πολίτες που αναζητούν εργασία σε καλύτερες συνθήκες και ωράρια, ώστε να μπορούν να περνούν χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους. Γενικά η ζωή εκεί χαρακτηρίζεται ήρεμη χωρίς κάποια ιδιαίτερα έντονη νυχτερινή ζωή όπως σε άλλες χώρες αν και υπάρχουν φυσικά αρκετά μέρη για να βγεις και να περάσεις υπέροχα!

tripadvisor.com

Γαλλία

Η Γαλλία δεν θα μπορούσε να απουσιάζει μιας και βρίσκεται ψηλά στη λίστα πολλών ζευγαριών αφού θεωρείται μία αρκετά ρομαντική χώρα! Διαθέτει πάμπολλα αξιοθέατα όπως τον Πύργο του Άιφελ, την Αψίδα του θριάμβου, την Παναγία των Παρισίων, το Μουσείο του Λούβρου και την Εθνική Όπερα και επιβάλλεται να τα επισκεφθείτε χωρίς δεύτερη σκέψη! Στην Γαλλία θα συναντήσετε πολλές κουλτούρες κάτι που θα σας εκπλήξει, ευχάριστα όμως, καθώς οι άνθρωποι είναι πιο δεκτικοί και ανοικτόμυαλοι.

Ελβετία

Γνωστή για το υψηλό βιοτικό της επίπεδο είναι και η Ελβετία που αποτελεί πόλο έλξης για όσους αναζητούν ανέλιξη στην επαγγελματική τους καριέρα. Τα πράγματα που θα μπορούσατε να ζήσετε εκεί δεν απαριθμούνται, το μόνο σίγουρο είναι πως μια βόλτα στην παλιά πόλη της Ζυρίχης ή κατά μήκος του ποταμού Limmat θα σας κρατούσαν εκεί για πάντα!

tripadvisor.com

Ολλανδία

Τέλος η Ολλανδία χαρακτηρίζεται και αυτή για το ψηλό βιοτικό της επίπεδο αλλά και για τα ψηλά ποσοστά αλφαβητισμού της. Στην Ολλανδία μπορεί κάποιος να απολαύσει τόσο την ήσυχη ζωή όσο και την ξέφρενη! Φυσικά δεν απουσιάζουν οι ομορφιές και τα αξιοθέατα που θα γεμίζουν τα Σαββατοκύριακα σας με περιπέτεια.

tripadvisor.com


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5 χώρες που υπόσχονται βίον ανθόσπαρτο αν ζήσεις εκεί!