Loading

5 άγνωστες ταινίες τρόμου, που πρέπει να δεις!

Ταινίες τρόμου μια κατηγορία που πονάει τα τελευταία χρόνια, αφού καλές ταινίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο.  Οι κορυφαίες του είδους είναι γνωστές σε όλους, όμως υπάρχουν και αυτές που δεν είναι τόσο γνωστές στο κοινό.  Παρακάτω θα δούμε 5 ταινίες τρόμου που πιθανό να μην είχες ακούσει και αξίζουν τον χρόνο σου.

rottentomatoes.com

Starry Eyes

Μια νεαρή ηθοποιός θα κάνει τα πάντα για να γίνει διάσημη στο Hollywood.Η επιθυμία της αυτή θα την οδηγήσει σε μια άσχημη συμφωνία που θα έχει ένα μεγάλο τίμημα.Το πρώτο μισό σχεδόν της κυλάει αργά και χωρίς ουσιαστικά να μας αποκαλύπτει και να μας προϊδεάζει για το τι πρόκειται να επακολουθήσει. Το δεύτερο μισό της ταινίας «Starry Eyes» είναι ιδιαίτερα δυνατό και έχει αρκετές σκηνές που σοκάρουν. Κατάφερνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σε κρατήσει μέχρι το τέλος.

imdb.com

Bone Tomahawk

Οι ταινίες western έχουν ενδιαφέρον λόγω της εποχής στην οποία διαδραματίζονται.  Όταν όμως συνδυάζονται με τον τρόμο και την αγωνία το αποτέλεσμα μπορεί να είναι καταπληκτικό.  Το Bone Tomahawk συνδυάζει και τα δυο με το αποτέλεσμα είναι καλό.  Σε μια κωμόπολη της Δύσης, τρεις κάτοικοι εξαφανίζονται, με μια φυλή Ινδιάνων να είναι υπεύθυνη. Αμέσως ο σερίφης μαζί με άλλα τρεις άντρες θα ξεκινήσουν για να τους φέρουν πίσω.  Ο δρόμος όμως θα είναι δύσκολος, με τον εχθρό να μην παραδίνεται τόσο εύκολα. Το Bone Tomahawk είναι ένα «διαμαντάκι» με μεγάλο ενδιαφέρον και σίγουρα ξεχωριστή στο είδος της.  Αξίζει το χρόνο σας!

imdb.com

Terrifier

Το 2017 είχε κάνει την επανεμφάνιση του στην μεγάλη οθόνη ο Pennywise μέσα από το IT. Δεν ήταν,όμως,ο μόνος κλόουν που εμφανίστηκε εκείνη την περίοδο.Λίγο μετά το IT κυκλοφόρησε η ταινία Terrifier, ένα splatter thriller με πρωταγωνιστή τον Art the clown.  Σε αυτό το sequel All Hallows Eve ο κλόουν τρομοκρατεί τους κατοίκους μιας μικρής πόλης την νύχτα του Χάλογουιν.

Πρόκειται για ένα σκληρό και βίαιο έργο με σκηνές που σοκάρουν, αν είστε φαν του είδους αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία.

imdb.com

The Autopsy of Jane Doe

Ο ιατροδικαστής Τόμι, μαζί με τον γιο του Όστιν αναλαμβάνουν ένα έκτακτο περιστατικό μιας νεαρής κοπέλας.Στο πρώτο μέρος παρακολουθούμε την αυτοψία του πτώματος και τις υποθέσεις των γιατρών για τον λόγο που οδήγησαν στη δολοφονία.  Η μετάβαση στο δεύτερο μέρος της ταινίας γίνεται ξαφνικά άλλα με ωραίο τρόπο.  Μέχρι το τέλος δεν κουράζει και καταφέρνει να διατηρήσει την αγωνία στα ύψη.  Αν είστε λάτρεις των θρίλερ τρόμου και μυστηρίου, θα πρέπει να την δείτε. 

imdb.com

The Ritual

Υστέρα από τον τραγικό θάνατο του καλύτερου φίλου, μια παρέα από τέσσερα άτομα ξεκινούν για πεζοπορία στα δάση της Σκανδιναβίας.  Μια λάθος επιλογή ωστόσο θα θέσει τις ζωές τους σε κίνδυνο.  Η «Ιεροσυλία» είναι διαθέσιμη στο Netflix, ξεχωρίζει για τα πανέμορφα τοπία και χωρίς πολλά  jump scares χτίζει μια ωραία ιστορία γύρω από τους πρωταγωνιστές.  Η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτική, το δάσος και μια απειλή που δε γνωρίζεις σου δημιουργούν μια αίσθηση ανυπομονησίας για την συνέχεια.Μια συνέχεια που δεν είναι άσχημη αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, καθώς δείχνει ότι κλείνει λίγο βεβιασμένα.Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή ταινία και σας την προτείνω.

Ο τρόμος είναι ένα συναίσθημα που δεν είναι ίδιο σε όλους, ορισμένοι τρομάζουν με μια εικόνα, μια σκέψη ή με το άγνωστο/παραφυσικό.  Οι παραπάνω καταφέρνουν να σε τρομάξουν με τον δικό τους τρόπο και αν είστε λάτρεις θα πρέπει να τους ρίξετε μια μάτια.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5 άγνωστες ταινίες τρόμου, που πρέπει να δεις!