Loading

5 αγαπημένοι χαρακτήρες της ελληνικής τηλεόρασης

svg1 Σεπτεμβρίου, 2021ShowbeezΜΥΡΙΑΝΘΗ ΠΑΤΣΙΚΑ

Από πού να αρχίσω; Εάν μπούμε στην διαδικασία να μετρήσουμε με πόσους χαρακτήρες της ελληνικής τηλεόρασης έχουμε γελάσει, κλάψει, ταυτιστεί, πόσους έχουμε λατρέψει και πόσοι μας έκαναν να εθιστούμε σε μια ολόκληρη σειρά εξαιτίας τους, θα πρέπει να μετράμε 2,3 μέρες! Εγώ, τόσο χρόνο δεν έχω (και φαντάζομαι ούτε εσύ) οπότε ας δούμε μόνο 5 από αυτούς. Κάπου εδώ, θέλω να ξέρεις ότι είμαι μόνο 19 χρονών οπότε συγχώρεσε με αν δεν έβαλα τους παλιούς καλούς χαρακτήρες που ενδεχομένως περιμένεις.

1. Μάκης Κοτσάμπασης – Ευτυχισμένοι μαζί

blogspot.com

Ο Μάκης ξεχώριζε για τις ατάκες του και για το πώς χειριζόταν και τις εύκολες και τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής του. Δηλαδή, πόσες μπύρες έπινε ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας της κατάστασης. Είχε αδυναμία στις γυναίκες αλλά ήταν καψούρης με την «γατούλα» του, την γυναίκα του Βίκυ. Οι στιγμές γέλιου που μας πρόσφερε είναι αμέτρητες και έδωσε την δική του ξεχωριστή πινελιά στην αγαπημένη μας σειρά.

2. Ντένη Μαρκορά – Δύο ξένοι

pinimg.com

Ε τι να πρωτοπώ για το είδωλο; Όλες της οι ατάκες έμειναν στην ιστορία και τις χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά. Ο τεράστιος αυτός ρόλος της και η μοναδική ερμηνεία της έχουν γράψει ιστορία. Πραγματικά έλεγε την μια ατάκα μετά την άλλη! Και κάπου εδώ σταματάω γιατί, σε αυτή την περίπτωση, τα λόγια είναι περιττά!

3. Θεοπούλα – Στο παρά πέντε

youropia.gr

 Ίσως από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές γιαγιάδες! Δεν μπορώ να βρω λόγια για να περιγράψω το πόσο γελάσαμε με την Θεοπούλα αλλά και κλάψαμε. Στο πέρασμά της άφησε πίσω της ατάκες που ακόμα και σήμερα μας προσφέρουν άφθονο γέλιο. Η Θεοπούλα, είναι πραγματικά μια σειρά από μόνη της!

4. Λάζαρος – Είσαι το ταίρι μου

pinimg.com

Ο Λάζαρος ήταν μια διαφορετική φιγούρα για τα δεδομένα της τότε ελληνικής τηλεόρασης. Αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, κέρδισε μεγάλη αναγνώριση μετά από αυτό τον ρόλο. Τα ασυνήθιστα μαλλιά του, το περίεργο κατοικίδιο του και γενικά η αξέχαστη συμπεριφορά του είναι αυτά που μας έκαναν να τον θυμόμαστε μέχρι και σήμερα! 

5. Χοσέ – Σαββατογεννημένες

pinimg.com

Μα τι άλλο να περιμέναμε από τον Γιώργο Καπουτζίδη; Έχει δημιουργήσει τόσους επιτυχημένους ρόλους που έχουμε αγαπήσει! Ένας ρόλος ήταν και ο δικός του στις Σαββατογεννημένες. Ο Χοσέ, που δεν ήξερε καλά ελληνικά, αφού ήταν Ισπανός, να τσακώνεται με το αφεντικό του, μια γνήσια Ελληνίδα την «σενιόρα Σούλα». Οι ατάκες του έμειναν στην ιστορία ακόμα και 17 χρόνια μετά. Όλοι μας αγαπήσαμε αυτό τον ρόλο και κατά την γνώμη μου, είναι από τους πιο επιτυχημένους στον τομέα της κωμωδίας!

Υπάρχουν φυσικά αμέτρητοι αξέχαστοι ρόλοι και ελπίζω να μην σε απογοήτευσα με τις επιλογές μου. Φυσικά, νιώθουμε όλοι ευγνώμονες που υπάρχουν τόσο καλοί ηθοποιοί και με το ταλέντο τους μας χάρισαν τόσες στιγμές γέλιου ακόμα και στις πιο δύσκολες μας μέρες!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

ΜΥΡΙΑΝΘΗ ΠΑΤΣΙΚΑ

Ξέρετε τις λεγόμενες "comfort σειρές"; Οι σειρές στο Netflix που μας κάνουν να ξεχνιόμαστε; Ε λοιπόν εγώ, είμαι εδώ για να τις αντικαταστήσω. Είμαι ο comfort άνθρωπος σου, για τις στιγμές που δεν θα προλαβαίνεις να δεις την σειρά σου. Θα ξεχνιόμαστε μαζί! (Ελπίζω)

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    5 αγαπημένοι χαρακτήρες της ελληνικής τηλεόρασης