Loading

4 Instagram profiles που  δεν πρέπει να λείπουν από τους followers σου!

svg22 Φεβρουαρίου, 2022Bee freeΣύλια Κουμαρτζή

Το Instagram ως γνωστόν είναι μια πλατφόρμα στην οποία  οι περισσότεροι από εμάς περνάμε τις περισσότερες ώρες της μέρας μας. Κάνουμε διαρκώς ενημέρωση για να παρακολουθούμε τα νέα stories και τα νέα posts. Το θέμα είναι πόσος από τον χρόνο  που ξοδεύουμε  στο Instagram είναι ουσιαστικός και μας προφέρει κάτι.

Παρακάτω είναι κάποιες σελίδες  από τις οποίες μπορείς να ενημερώνεσαι για τα παγκόσμια προβλήματα ενώ παράλληλα σου προσφέρουν μια δόση αλήθειας και ανθρωπιάς

1.Woman like you

Μια σελίδα με κύριο στόχο να προωθήσει την γυναίκα και την αξία της. Μέλημα της είναι να καταρρίψει στερεοτυπικές αντιλήψεις και να κάνει τις γυναίκες να αγαπήσουν τον εαυτό τους. Στηρίζει το body positive, την ομοφυλοφιλία ενώ κατακρίνει  συμπεριφορές που κάθε γυναίκα έχει συνηθίσει να προσπερνάει αδιαμαρτύρητα( catcalling). Γενικά είναι μια σελίδα ανοιχτή να μοιραστείς μαζί της άσχημες εμπειρίες που βίωσες ή καταστάσεις  και πιστεύεις ότι πρέπει να ακουστούν. Σε μία παρόμοιά θεματολογία κινείται και η σελίδα Υπέροχα Πλάσματα. Μια παρέα ανθρώπων που πιστεύει σε ένα καλύτερο αύριο. Χωρίς σεξισμό, ομοφοβία και σεξισμό.

2. Rosaprogressive

Είναι μια κοινότητα η οποία θα λέγαμε ότι λειτουργεί σαν τις ειδήσεις, ίσως και καλύτερα. Καθημερινά ανεβάζει stories και posts για τις νέες εξελίξεις ανά το παγκόσμιο. Το θετικό με αυτή την σελίδα είναι ότι παρουσιάζει τα πάντα όπως συμβαίνουν, χωρις να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Δεν κρύβονται από πίσω πολιτικά συμφέροντα όποτε τα πάντα είναι πιο αντικειμενικά από ότι στις ειδήσεις.

instagram.com

3. OAllosAnthropos

Ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στυλοβάτη έναν άντρα, τον κύριο Κώστα, ο οποίος με τεράστιο μεγαλείο ψυχής καθημερινά παλεύει με την ομάδα του για ένα καλύτερο αύριο. Η κοινωνική του κουζίνα  καθημερινά στηρίζει τους άπορους με ένα ζεστό πιάτο φαΐ. Φροντίζει να είναι πάντα ενεργός και σε οποιοδήποτε  μέρος της Ελλάδας χρειάζονται βοήθεια, ειδικά τώρα με τις πυρκαγιές, δίνε το παρών. Σημαντικό είναι να αναφερθώ ότι δέχονται εκτός από εθελοντές και οικονομική βοήθεια για να στηρίξουν οικογένειες οι οποίες αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους.

news247.gr

4.NatasaGiamali

Ένα προσωπικό προφίλ μιας αξίας δημοσιογράφου, η οποία μας υπενθυμίζει τι εστί αγαπώ την  δουλεία μου και δίνω όλο μου το είναι. Δυστυχώς πλέον δεν υπάρχουν αρκετές «Νατάσες» δημοσιογράφοι, γι’ αυτό είναι άξια θαυμασμού. Θα λέγαμε ότι είναι μια δημοσιογράφος άνθρωπος, με πλήρη ενσυναίσθηση του τι συμβαίνει χωρίς να διστάζει να λάβει  θέση.

https://www.topontiki.gr/wp-content/uploads/2021/08/giamali.jpg

topontiki.gr


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: buzzsprout.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    4 Instagram profiles που  δεν πρέπει να λείπουν από τους followers σου!