Loading

3 Celebrities που κατέστρεψαν την καριέρα τους με μια συνέντευξη.

Ο δρόμος για να χτίσεις μια επιτυχημένη καριέρα δεν είναι ποτέ εύκολος, απαιτεί θυσίες και χρόνο, όμως αρκούν λίγες μόνο λέξεις ή πράξεις για να καταστρέψεις ότι με τόσο κόπο έκτισες.Μια συνέντευξη μπορεί για αρκετούς να είναι δύσκολη όταν όμως είσαι διάσημος θα πρέπει να προσέχεις τι λες και σε ποιον αναφέρεσαι δημόσια λίγο περισσότερο.  Δεν είναι λίγοι άλλωστε που έχουν επικριθεί για αυτό και έπληξαν την καριέρα τους σε μεγάλο βαθμό.

etonline.com

Megan Fox

Εάν θέλετε να διατηρήσετε τη δουλειά σας, ίσως είναι καλύτερο να μην  συγκρίνετε το αφεντικό σας με τον Χίτλερ.  Αυτό ακριβώς έκανε το 2009 η ηθοποιός Megan Fox, όταν περιέγραψε το αφεντικό της, Michael Bay, σκηνοθέτη των ταινιών Transformers, σε μια συνέντευξη της στο περιοδικό Wonderland. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Μοιάζει με τον Ναπολέοντα και θέλει να δημιουργήσει αυτήν την τρελή, φημισμένη φήμη. Θέλει να είναι σαν τον Χίτλερ στα γυρίσματα του και είναι.»

Αυτό όχι μόνο είχε ως αποτέλεσμα την άμεση απόλυση της από τον παραγωγό του Transformers:Dark Side of the Moon Στίβεν Σπίλμπεργκ, οδήγησε επίσης στη μαύρη λίστα της ηθοποιού στο Χόλιγουντ για τα επόμενα χρόνια, μέχρι να ζητήσει συγγνώμη από το πρώην αφεντικό της.  Μόλις ζήτησε συγγνώμη από τον Bay, συνεργάστηκαν ξανά στην ταινία Teenage Mutant Ninja το 2014.

cdn.com

R. Kelly

To 2002 ο τραγουδιστής R.Kelly κατηγορήθηκε για παιδική πορνογραφία, αλλά αρκετοί πίστευαν στη αθωότητα του.  Το 2008 αθωώθηκε, αλλά λίγους μήνες αργότερα μια απάντηση του θα ξαναφέρει το θέμα στην επιφάνεια.  Ο δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από τον R. Kelly λίγους μήνες αργότερα, κατά την διάρκεια της τον ρώτησε αν του αρέσουν τα έφηβα κορίτσια.  Ο Kelly τότε έδωσε μια απάντηση που σόκαρε τους πάντες: «Όταν λέτε έφηβα, πόσο χρονών μιλάμε;»

Αυτή η απάντηση του έκανε τους περισσότερους να πιστεύουν ότι τελικά δεν ήταν αθώος και δέκτηκε έντονη κριτική από τα ΜΜΕ τα επόμενα χρόνια.

self.com

Katherine Heigl

Η Katherine Heigl έχει τη φήμη του ότι είναι δύσκολη στη συνεργασία της.  Το Knocked Up (2007) την έβαλε στο χάρτη ως αστέρας της ταινίας και η ταινία έγινε δεκτή … από όλους εκτός από την ίδια.

Στο τεύχος Ιανουαρίου 2008 του Vanity Fair, η Heigl έκρινε ότι η ταινία ήταν «λίγο σεξιστική». Είπε, «Ζωγραφίζει τις γυναίκες ως έξυπνες, χιουμοριστικές και ανυπόστατες και ζωγραφίζει τους άντρες ως αξιαγάπητα, ανόητα, διασκεδαστικά παιδιά. Υπερβάλλει τους χαρακτήρες και είχα έναν σκληρό χρόνο με αυτό. Παίζω τόσο άβολα; Γιατί είναι τόσο χαρούμενη; Γιατί έτσι απεικονίζει τις γυναίκες; Ενενήντα οκτώ τοις εκατό του χρόνου ήταν μια καταπληκτική εμπειρία, αλλά ήταν δύσκολο για μένα να αγαπήσω την ταινία.”

Αυτό το σχόλιο, σε συνδυασμό με το τι η ίδια αποφάσισε να παίξει στην ταινία εξόργισε τον κόσμο και έδωσε άλλον ένα λόγο στους σκηνοθέτες να είναι επιφυλακτικοί μαζί της.

Αυτές είναι λίγες από τις πολλές περιπτώσεις διάσημων προσώπων που κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης τους κατάφεραν με τις απαντήσεις τους να προκαλέσουν ποικίλες αντιδράσεις στο κοινό ή και στον χώρο στον οποίο πρωταγωνιστούν με αποτέλεσμα η καριέρα τους να δεκτεί σοβαρή ζημία.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    3 Celebrities που κατέστρεψαν την καριέρα τους με μια συνέντευξη.