Loading

25 κιλά νεύρα και 1 υπολογιστική, για να σας περιγράψω τη ζωή μου!

Η ζωή μου όλη είναι μια ευθύνη (? ) λέει ο Καζαντζίδης αλλά από την άλλη ο Παντελίδης από που να αρχίσω, νιώθω πιο ευάλωτη απο ποτέ (?) ένα ποτ πουρι αφιερωμένο για την ενός λεπτού σιγή του νευρικού μας σύστηματος. Cheers !

5 τύποι ανθρώπων που συναντά ένας διαιτολόγος καθημερινά έξω απ’ το χώρο της εργασίας του…

Ο ποτάκιας

Πάμε μπουζούκια, πάμε!

Ο ερωτικός (εγώ θέλω να σε ‘χω σε αυτήν τη ζωή και από τον εαυτό μου πιο πάνω ?), o αλκοολικός (ζαλίζομαι απ’ το πολύ ποτό, τα χείλη μου μυρίζουν αλκοόλ ?), οι τύποι τύφλα στο ποτό σε ρωτούν ποιος είναι ο δικός τους προορισμός για τις θερμίδες του ποτού που πίνουν  (προηγούμενο μου άρθρο), για να κάψουν τις θερμίδες. Τι να κάνω, να σώσω οτιδήποτε αν σώζεται ? ;  Σπάσιμο μέσης, αφωνία την επόμενη ημέρα και ποδόλουτρο ! Τα φώτα σβήνουν, η αυλαία κλείνει και χορεύουν!

Διατροφή σημαίνει ελευθερία!

Ο DNA

Αίμα μου φτιαγμένο απο κιλό. Ο δε(σ)οξυριβο(ζο)νουκλεϊ(νι)κό οξύ (DNA) που συναντάς σε γαμοβαφτίσια, γενέθλια και όπου υπάρχει DNA, αρχίζουν οι ερωτήσεις repeat κάθε φορά όπως, πως να φύγει η κοιλιά; Υδατάνθρακα τη νύχτα; Η επιλογή ενός ερωτηματολογίου ή ένα μαγνητοφωνάκι με τις συνηθισμένες ερωτήσεις, για τις απαντήσεις να είναι στο ON/OFF είναι η καλύτερη επιλογή.

Ακόμα και στο δικό μας σπίτι!

Ο γυμνασμένος

Ο ιδρωτσίλας – αυτός που γυμνάζεται ως ψήστης σε σουβλατζίδικο, η γκόμενα-υπερπαραγωγή – αυτή που σκάει στο γυμναστήριο βαμμένη full, με προκλητικό αθλητικό ντύσιμο τύπου κολάν και δεν ιδρώνει ποτέ, o επιδειξίας – ο τύπος που έχει “φάει τη ζωή του” στα γυμναστήρια, ο  wannabee trainer – εργάζεται χωρίς να εργάζεται στα αλήθεια, τα συνηθισμένα τυπάκια του γυμανστηρίου.

-Τι πρέπει να φάω πριν/μετά  το γυμναστήριο;

-Πόση πρωτείνη χρειάζομαι;

– Μαλακίες λεν οι διαιτολόγοι. Κόψε τους υδατάνθρακες το βράδυ.

Είναι και αυτοί που είναι διαιτολόγοι χωρίς πτυχίο!

Και  εαν δεν φοράνε smart watch πρέπει να είσαι υπολογιστική!  

‘Χύσατε 300 σταγόνες ιδρώτα, κάψατε 390 θερμίδες, τρέξατε 700 χιλιόμετρα, 150 παλμούς το λεπτό και μεταμόσχευση ενός πνεύμονα’.

Ο φαγάς

Δεν είναι αυτό που νομίζεις! Η ατάκα του ‘φαγά’ μόλις μπει ο διαιτολόγος,  στο εστιατόριο, σου λέει δεν έφαγα τίποτα σήμερα τα δικαιούμαι; Και περιμένει που τα χείλη σου να βγει η λέξη ναι, ανυπομονει και απαντά απο μόνος του είναι το ελεύθερο μου. Και στο τέλος θα καταβροχθίσει το γλυκάκι που σερβίρεται, αφού είναι το ελεύθερο του. Την επόμενη ημέρα, στακώνεται με τις τύψεις και καταλήγει να είναι αυτοκαταστροφικός (τι ήμουνα για σένανε τι ήσουνα για μένανε?).

Η κάθε ημέρα είναι ελεύθερη!

Φάε – κινήθου, κινήθου – φάε!

Ο λίξης

Ως συνήθως θα τον πετύχαινες σε ζαχαροπλαστείο με την υπογλυκαιμία να θέλει τη καραμέλα της Φουρέιρας (?) αλλά έλα που το συναντάς πλέον παντού  με την ατάκα ‘εγώ εν τζαι’ γεμίσαμε Αρτεμάκιες. Δεν είναι για εμένα, έχω οικογενειακό πάρτυ. Μπορώ να φάω 1 κομμάτι; Είναι το ελεύθερο μου. Μα πόσα ελεύθερα ολάν; Ο Σχοινάς, σε καταλαβαίνει περισσότερο απο το κάθε ένα, γιατί σου λέει σας ενώνει μια ιδιόμορφη σχέση ? .

-Δεν μπορώ να σε ξαναδώ, με περιορίζεις.

-Μα είμαι ο διαιτολόγος σου.

-Ας μην το κάνουμε πιο δύσκολο απ’ ότι είναι.

Στο όλο πακέτο συμπεριλαμβάνονται και 25 κιλά νεύρα και μια υπολογιστική (πόσες θερμίδες, είναι;).

Ποιος τυπάκος, είσαι;

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    25 κιλά νεύρα και 1 υπολογιστική, για να σας περιγράψω τη ζωή μου!