Loading

2 χρόνια Beezdom: Αφιερωμένο στα beez-άκια μας, τους κασκαντέρ της καρδιάς μας!

svg22 Μαρτίου, 2021Bee inspiredBeezdom

Αναρωτηθήκαμε πολλές φορές στο διάστημα αυτών των 2 χρόνων μέχρι πού μπορεί να φθάσει το Beezdom και μέχρι πόσο θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει. Δεν είναι ότι έχουμε εκπλαγεί με τις «κατακτήσεις» μας ως blog νέων, γιατί ξέραμε εξαρχής πως ήταν ένα πρωτότυπο concept, ορίτζιναλ και άρα όλο αυτά θα πήγαινε καλά.

Αυτό όμως που δεν φανταστήκαμε σε κανένα όνειρό μας, είναι το δέσιμο που θα αποκτούσαμε με τα παιδιά του Beezdom, τους αρθρογράφους και συνεργάτες μας δηλαδή, και πως σταδιακά θα γινόμασταν μία δεμένη και αγαπημένη παρέα.

Σε αυτό θα θέλαμε να σταθούμε σήμερα, στην «ψυχή» του Beezdom, σε αυτή τη δυνατή ομάδα μπροστά και πίσω απ’ τις κάμερες.

 • Τους ζητήσαμε να σκαρφαλώσουν όρη και παραρά.
 • Να βγάλουν κάθε τρελή φωτό που μας κατέβηκε στο μυαλό.
 • Να γκρεμοτσακιστούν για χάρη μας.
 • Να γράψουν ιστορίες για αγρίους και να ξεφύγουν απ’ τα ταμπού και τα δεδομένα τους.
 • Να αφήσουν το μάθημα που δίνουν εξέταση για να παραδώσουν άρθρο στις 23:59.
 • Να το παίξουν influencers και να μοιράσουν give aways.
 • Να γίνουν ρεπόρτερς, ενώ δεν είναι.
 • Να γίνουν φωτογράφοι, ενώ δεν είναι.
 • Να γίνουν γραφίστες και designers, ενώ δεν είναι.
 • Να μας εκπροσωπήσουν σε talent shows και να εκτεθούν δημόσια.
 • Να ποστάρουν, να ξαναποστάρουν, να διαφημίσουν, να ξαναδιαφημίσουν.

Και τόσα άλλα. Και ξέρετε γιατί είμαστε χαρούμενοι; Που σε όλα αυτά δε μας χάλασαν ποτέ χατίρι. Ποτέ δεν μας είπαν όχι! Μάλιστα είμαστε σίγουροι πως όσοι απ’ αυτούς θα διαβάζουν τώρα, θα επιβεβαιώνουν πως εν τέλει κι αυτοί έμαθαν και μαθαίνουν πολλά ξεπερνώντας τα όριά τους, με αφορμή το Beezdom.

2 χρόνια μετά λοιπόν περάσαμε από κύματα, σεισμούς και κορωνοϊούς, αλλά νιώθουμε πως το Beezdom έγινε η καθημερινή μας συνήθεια. Νιώθουμε λιγάκι άρρωστοι αν δεν πάρουμε ένα μήνυμα άσχετο στα chat που έχουμε μεταξύ μας και να αρχίσουν πάλι αυτές οι συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων… Και τα παιδιά, τους κακοφαίνεται πλέον να μην έχουν νέα του Beezdom για μερικές μέρες, τόσο που μας στέλνουν μηνύματα αγωνίας «ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΝΕΟ ΑΡΘΡΟ» και μας παρακαλάνε να γράψουν κι άλλα. Χαχα, αστείο.

Και αν κάποιος μας ρωτήσει τι είναι αυτό που κάνει το Beezdom να ξεχωρίζει, ξέρουμε πολύ καλά τι θα του απαντήσουμε: Η δύναμη της Ομάδας. Ξεκάθαρα αυτό. Γιατί κανείς δεν αντιμετωπίζεται ως ομάδα, αλλά ως μέρος ενός συνόλου, μιας μελισσοκοινωνίας που διαρκώς όχι απλώς μεγαλώνει, αλλά ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.

Στο Beezdom, οι αρθρογράφοι δεν είναι απλώς συγγραφείς κειμένων. Είναι κασκαντέρς απ’ τους λίγους και κυρίως επειδή αντέχουν! Αν ρωτήσεις τους ίδιους θα σου πουν πόσα «βάσανα» έχουν περάσει … μα θα στο πουν -ελπίζουμε- χαμογελώντας και ξέροντας καλά πόσο πολύ τα εκτιμούμε όλα εμείς της διαχείρισης και πόσο πολύ τα απολαμβάνουν κιόλας κατά βάθος.

2 χρόνια λοιπόν! 2 χρόνια ανεπανάληπτων στιγμών. 2 χρόνια ανεπανάληπτων εμ-bee-ριών. Μαζί σας, κι εσείς μαζί μας, είμαστε σίγουροι πως θα ακολουθήσουν κι άλλα τόσα.

Σας ευχαριστούμε beez-άκια μας, να’ στε πάντα καλά και να ξέρετε πως είστε μέρος μίας σημαντικής διαδικτυακής δράσης, που φέρνει την αλλαγή <3

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
 • 01

  2 χρόνια Beezdom: Αφιερωμένο στα beez-άκια μας, τους κασκαντέρ της καρδιάς μας!