Loading

10 βιβλία που θα σου αλλάξουν τη ζωή!

Τα βιβλία μπορούν να σε ταξιδέψουν σε άλλους κόσμους, να σου διηγηθούν μία ιστορία και να σε διδάξουν πολλά. Είναι και κάποια βιβλία που θα σου αλλάξουν τη ζωή (προς το καλύτερο).

Αυτά είναι 10 βιβλία που στόχο έχουν να σε κάνουν να δεις τη ζωή «με άλλο μάτι». Να σε απεγκλωβίσουν από τις σκέψεις σου και να σε βοηθήσουν να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου.

1. IT’S ALL IN YOUR HEAD

Ένα βιβλίο που σας υπενθυμίζει ότι η ζωή ξεκινά πιστεύοντας στον εαυτό σας. Ο συγγραφέας εμπνέει τους αναγνώστες να περπατήσουν στους ατομικούς τους ρυθμούς και να ξεπεράσουν τα μεγαλύτερα εμπόδια τους, που είναι ο ίδιος ο εαυτός τους.

2. You Can Find Inner Peace: Change Your Thinking, Change Your Life

Το βιβλίο αυτό είναι ένας απλός, εύχρηστος οδηγός σχεδιασμένος για να σας βοηθήσει να επιτύχετε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής. Μέσω αυτού θα μάθετε πώς να κερδίσετε μεγαλύτερη αυτοκατανόηση και αίσθηση αυτοεκτίμησης, να βελτιώσετε την ηρεμία σας και να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα τις δυσκολίες της ζωής.

3. Love Is Letting Go of Fear, Third Edition

Ένα χρήσιμο και ελπιδοφόρο βιβλίο, το  οποίο θα σας προσφέρει δώδεκα μαθήματα για να μας βοηθήσει να αφήσουμε το παρελθόν και να παραμείνουμε επικεντρωμένοι στο παρόν καθώς περπατάμε με αυτοπεποίθηση προς το μέλλον. Θα σας καθοδηγήσει σε μια ζωή στην οποία η αρνητικότητα αντικαθίστανται με αισιοδοξία.

4. A New Earth: Awakening to Your Life’s Purpose

Ο συγγραφέας στο βιβλίο αυτό περιγράφει πώς η προσκόλλησή μας στο «εγώ» δημιουργεί τη δυσλειτουργία που οδηγεί σε θυμό, ζήλια και δυστυχία και δείχνει στους αναγνώστες πώς να ξυπνήσουν σε μια νέα κατάσταση συνείδησης και να ακολουθήσουν το δρόμο προς μια πραγματικά ικανοποιητική ύπαρξη.

5. The Art of Non-Conformity: Set Your Own Rules, Live the Life You Want, and Change the World

Στο βιβλίο αυτό θα ανακαλύψετε πώς να ζείτε με τους δικούς σας όρους εξερευνώντας τη δημιουργική αυτοαπασχόληση, τον καθορισμό στόχων και αγκαλιάζοντας τη ζωή ως μια συνεχή περιπέτεια.

6. The War of Art: Break Through the Blocks and Win Your Inner Creative Battles

Ο μυθιστοριογράφος Steven Pressfield, προσδιορίζει τον εχθρό που πρέπει να αντιμετωπίσει ο καθένας μας, σκιαγραφεί ένα σχέδιο μάχης για να κατακτήσει αυτόν τον εσωτερικό εχθρό, και στη συνέχεια επισημαίνει πώς να επιτύχει τη μεγαλύτερη επιτυχία.

7. How to Be an Existentialist: 10th Anniversary Edition

Ένα αυθεντικό βιβλίο αυτοβοήθειας το οποίο μας προτρέπει να αντιμετωπίσουμε τις σκληρές υπαρξιακές αλήθειες της ανθρώπινης κατάστασης. Αποκαλύπτοντας ότι είμαστε όλοι ελεύθεροι και υπεύθυνοι, στοχεύει στην ενδυνάμωση του αναγνώστη με την αίσθηση του ότι είμαστε ο κύριος του πεπρωμένου μας.

8. Psycho-Cybernetics: Updated and Expanded

Ο Μάλτς ήταν ο πρώτος ερευνητής και συγγραφέας που εξήγησε πώς η αυτο-εικόνα έχει τον πλήρη έλεγχο της ικανότητας ενός ατόμου να επιτύχει (ή να μην επιτύχει) οποιοδήποτε στόχο. Κάτι το οποίο θα μας διδάξει μέσα από αυτό το βιβλίο.

9. Delaying the Real World: A Twentysomething’s Guide to Seeking Adventure

Η Colleen Kinder μέσα από το βιβλίο της, ανιχνεύει εμπειρίες που όχι μόνο θα ικανοποιήσουν το ελεύθερο πνεύμα σας, αλλά θα πληρώσουν και τους λογαριασμούς, θα κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος και ίσως ακόμη και να σας οδηγήσει σε μια μελλοντική καριέρα.

10. Don’t Sweat the Small Stuff . . . and It’s All Small Stuff: Simple Ways to Keep the Little Things from Taking Over Your Life

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένας οδηγός αυτοβοήθειας και σας δείχνει πώς να θέσετε τις προκλήσεις σε προοπτική, να μειώσετε το άγχος μέσω μικρών καθημερινών αλλαγών και να βρείτε το δρόμο για την επίτευξη των στόχων σας.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: literarytraveler.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    10 βιβλία που θα σου αλλάξουν τη ζωή!