Loading

10 τύποι φίλων στις διακοπές

Διακοπές με φίλους. Μπορείς να σκεφτείς κάτι καλύτερο; Αμφιβάλλω.

Είμαι σίγουρη ότι θα ταυτιστείς με το κείμενο μιας και σε όλες τις παρέες υπάρχουν οι παρακάτω τύποι στις διακοπές… και αν δεν μπορείς να σκεφτείς κάποιον… sorry αλλά μάλλον είσαι εσύ.

1. Κλασική κατηγορία, ο ίνφλουενσερ

Φκάρμε μια φώτο δάμε, τζιαι μια τζιαμέ, τζιαι μια πάρακατω! ΕΕΕΕΕ.. φτάνει! Αυτός ο τύπος δεν σταματά να βγάζει φωτογραφίες, selfies και βίντεο. Ποστάρει τα πάντα στο Instagram, από το πρωινό που θα φάει, μέχρι και το μπάνιο του ξενοδοχείου.

2. Ο φαταούλας!

Σε όλες τις παρέες υπάρχει ένας – ή και περισσότεροι. Μόλις φάνε μεσημεριανό ξεκινούν το ψάξιμο για το μαγαζί που θα κάτσουν για φαί το βράδυ. Ας μην αναφερθώ και στα ενδιάμεσα «σνακ». Με λίγα λόγια δεν σταματούν να μασούν. Θέλουν να δοκιμάσουν οτιδήποτε παραδοσιακό και αν τους πεις τίποτε έχουν πάντα τη δικαιολογία «είμαστε διακοπές»!

3. Ο φίλος – GPS

Μακάρι ναν καλά! Μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση να περιπλανιόμαστε άσκοπα. Χειρίζονται τέλεια τους χάρτες και μας προσανατολίζουν βοηθώντας μας να φτάσουμε χωρίς πολλές – πολλές περιπέτειες (λέμε τώρα) στον προορισμό μας.

4. Ο shopaholic

Ο φίλος που κάμνει λες και στην Κύπρο δεν έχει μαγαζιά. Τι και αν ήρθε με μια χειραποσκευή και μάλιστα γεμάτη; Θα καταφέρει να ψωνίσει ό,τι φανταστείς. Σε μερικές περιπτώσεις μάλιστα θα βάλουν τους φίλους τους να κάτσουν πάνω στη βαλίτσα μπας και κλείσει, αλλά μάταια. Στο τέλος καταλήγουν να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο φορώντας 2 ζευγάρια παπούτσια, 3 μπουφάν και 4 παντελόνια.

5. Ο εθισμένος με τα σουβενίρ

Συνήθως κολλητός του προηγούμενου. Όπου και να πάει θέλει να αγοράζει σουβενίρ. Από τα κλασικά, π.χ μαγνήτες και keyring, μέχρι νυχοκόπτες, δακτυλήθρες ή ακόμα και … πέτρες!

6. Ο τεμπέλης

Το μεγάλο τους πρόβλημα είναι το περπάτημα. Αρνούνται να περπατήσουν έστω και 10 μέτρα, κλασικοί κακομαθημένοι Κυπραίοι. Best friends με τους ταξιτζίες, σπαταλούν μια περιουσία στα μεταφορικά μέσα, χάνοντας όμως στην τελική την ουσία του ταξιδιού.

7. Ο κουλτουριάρης

Το παίζει «ψημένος». Δεν αφήνει μουσείο για μουσείο. Θέλει να τα δει όλα άσχετα αν τον ενδιαφέρουν ή όχι. Μουσείο ιστορίας, μουσείο μουσικής, τέχνης, φαγητών, ποτών και ότι άλλο φανταστείς.

8. Ο υπναράς

Σε όλες τις παρέες υπάρχει κάποιος (δηλώνω ένοχη), που το πρωί δεν σηκώνεται ούτε με πόμπες. Τι και αν είστε διακοπές και πρέπει να ξυπνήσετε πρωί ώστε να τα προλάβετε όλα; Θα του φωνάξετε 150 φορές και μάλιστα στο τέλος θα τον περιμένετε να ετοιμαστεί.

9. Ο «σαν την Κύπρο εν έσιη»

Τι και αν τον πάρεις στην άλλη άκρη του πλανήτη; Τι και αν του δείξεις μοναδικά φαινόμενα και επιβλητικά σκηνικά; Άδικος κόπος! Με τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει την εμμονή του με την Κύπρο, θα βρίσκει σε όλα αμμέ.

10. Ο φουλ οργανωμένος

Έχει ψάξει από πριν τα πάντα, έχει βρει όλα τα μέρη που θέλει να επισκεφτεί, σε βαθμό που έχει σκεφτεί και το χρόνο που θα διαθέσει για το καθένα, ώστε να τα προλάβει όλα. Και μην τολμήσεις να του πεις το παραμικρό! Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει τόσος προγραμματισμός χαμένος.

Αν και μερικές φορές μπορεί να μας σπάζουν τα νεύρα με τις ιδιοτροπίες τους, ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ. Μαζί τους περνάμε τέλεια και δεν θα τους αλλάζαμε για τίποτα και κανένα!

Αλήθεια, εσύ ποιος τύπος είσαι;

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    10 τύποι φίλων στις διακοπές