Loading

10 τύποι ανδρών που ΔΕΝ μας αρέσουν!

Σχέσεις, έρωτες, χωρισμοί ….τα θέματα που μας απασχολούν αιωνίως. Και για να λέμε και τα πράγματα με το όνομα τους… εμείς οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη να βρούμε ένα ταίρι… Όμως για να βρούμε αυτό το ταίρι πρέπει να πέσει πολλή ψάξιμο..

Και όταν λέμε ψάξιμο εννοούμε ψάξιμο, σκαρτάρισμα και ξεσκαρτάρισμα και όλα τα συναφή. Εμείς απλά θέτουμε κάποια κριτήρια.. Και για να είμαστε και ειλικρινείς, εμείς οι γυναίκες έχουμε συγκεκριμένα κριτήρια τα όποια ισχύουν σχεδόν για όλες!!!

Και για να μην σπεύσουν οι άντρες της παρέας να μας κατηγορήσουν.. Μπορεί να είμαστε λίγο αναποφάσιστες, αλλά όταν πρόκειται για άνδρες που οπωσδήποτε αποκλείονται, συμφωνούμε απόλυτα!! Όποτε άνδρες ακούστε ποιοι τύποι ανδρών ΔΕΝ μας αρέσουν για να ξέρετε….και μην αγχώνεστε αν ανήκετε σε κάποια από αυτές, κάποια εξαίρεση θα υπάρχει!!!

TOP TEN :

Ο Μαμάκιας: Οι άνδρες οι οποίοι είναι 25 και άνω, δεν επιτρέπεται να ασχολούνται συνεχώς με την μαμά τους. «Η μητέρα μου, μου είπε αυτό.. η μητέρα μου εκείνο» . Εντάξει να την αγαπάς δεν λέω, να έχετε μια καλή σχέση δεν διαφωνώ αλλά να είστε κρεμασμένοι από αυτές;; ΟΧΙ, μακριά από εμάς. Αν είναι να μας συγκρίνετε με αυτές και να μας βγάζετε και σκάρτες …τι να σας κάνουμε…Παν μέτρον άριστον…. Τις αγαπάτε, τις αγαπάμε αλλά η κάθε μια έχει την χάρη της.. Και τι πειράζει αν δεν μαγειρεύουμε σαν την μαμά σας;

Ο Κολλημένος:  Κολλημένος παν φύσεως, δηλαδή να έχει θεματάκια…Ο καθένας έχει τα κολλήματα του αλλά όταν αυτά επηρεάζουν τη σχέση δεν λέει.. Για παράδειγμα αν είσαι του γυμναστήριου που λέμε… μην ακυρώνεις πράγματα στην καλή σου κάθε τρεις και λίγο για να πας γυμναστήριο.. Θα σε βαρεθεί και με το δίκιο της.

Ο Ξερόλας: Σε έχω ήδη στο μυαλό μου.. ο τυπάκος που τα ξέρει όλα! Ξέρει για όλα τα θέματα και επεμβαίνει παντού. Δεν αφήνει την κοπέλα του να αποφασίσει για οτιδήποτε. Και το χειρότερο….. μην και διαφωνήσεις μαζί του.. Τι έχεις αντίθετη άποψη; Πως τολμάς κοπέλα μου;

Ο Γόης : Είμαι ο ωραίος και θα με περιμένεις για ώρες να ετοιμαστώ….

weddingomania.com

Ο Μάγκας: Ο άντρας ο βαρύς και ασήκωτος. Ο  άντρας που δεν βοηθά την γυναίκα του στο σπίτι, δεν είναι ρομαντικός δεν δεν δεν… μακριά από εμάς. (Οι γυναίκες μίλησαν!)

Ο Υπερευαίσθητος-drama queen: Δεν λέμε να είστε ευαίσθητοι και να έχετε κατανόηση αλλά όχι να είστε συνεχώς μέσα στο δράμα.. Να μην πέφτεις σε κατάθλιψη βρε αδερφέ κάθε φορά που σπάει κάτι στο αυτοκίνητο σου. Όχι να μην μιλιέσαι γιατί πολύ απλά κάτι δεν σου άρεσε ή κάτι πήγε στραβά.

Ο Αναίσθητος:  Μην βιαστείτε να μας κρίνετε ότι είμαστε αναποφάσιστες, αλλά και οι αναίσθητοι δεν μας αρέσουν καθόλου!! Όταν έχει ένα πρόβλημα η κοπέλα σου, να καθίσεις να την ακούσεις.. αλλά να της δείξεις την απαιτούμενη προσοχή … Απόφυγε τις απαντήσεις όπως ΟΚ, ΕΝΤΑΞΕΙ, ΣΙΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ…την έβαψες….

Ο Γυναικάς:  Μα να είσαι με την κοπέλα σου και να ξενοκοιτάς ; NOΤ.

Ο Εγωιστής:  Δεν κάνω κάποια κίνηση μέχρι να κάνει αυτή. Εγώ έκανα το ένα, το άλλο και το παράλλο…αυτή έχει σειρά τώρα.

Ο Αρνητικός- Βαριέμαι τη ζωή μου: Οι άντρες που δεν θέλουν να κάνουν τίποτα μαζί με εσένα και για εσένα δεν έχουν θέση στη ζωή σου!! Αν βαριέται να σε δει τότε σπιτάκι του!!! Οι γυναίκες χρειάζονται χρόνο, επικοινωνία και όλα τα συναφή. Αν βαριέσαι τότε μακριά από σχέσεις!!!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: athensvoice.gr

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    10 τύποι ανδρών που ΔΕΝ μας αρέσουν!