Loading

10 τρόποι για να κατακτήσεις την ηλιθιότητα!

*Σημείωση: οι φωτογραφίων των βρεφών, είναι για να κερδίσω λιγάκι την επιείκεια και δεν έχουν καμία σχέση με τα λεγόμενά μου πιο κάτω περί ηλιθιότητας!

Τι μου κάνεις αγαπημένο μου haterάκι; Να’ μαι και πάλι εδώ για σένα βρε!

Ας ξεκινήσουμε απ’ τα βασικά. Γιατί πρέπει να γίνεις ηλίθιος; Γιατί η ηλιθιότητα αποτελεί τέχνη. Ένα είδος μόδας, που ειδικά μέσω των social, βρήκε εύφορο έδαφος να οργιάσει.

Σήμερα που λες, είμαι σε mood ηλιθιότητας, γι’ αυτό θα ήθελα να σου προτείνω τρόπους για να κατακτήσεις κι εσύ την ηλιθιότητα, αν θέλεις να με μιμηθείς! -με συγχωρείς που σε έθιξα, αν η αυτού μεγαλειότης σου την απολαμβάνει ήδη-.

Πάμε;

1. Δες ένα ωραίο ποστ, θαύμασέ το, αλλά μην κάνεις like!

Αχά! Έτσι κάνει κάθε ηλίθιος που σέβεται τον εαυτό του. Άλλωστε έτσι μας έχουν μάθει. Κανείς και τίποτα δεν είναι καλύτερος από εμάς, οπότε ΜΟΝΟ αυτοεπιβράβευση!

2. Πάρε πτυχίο.

Αν μπορείς και μεταπτυχιακό και διδακτορικό, ακόμη καλύτερα. Κομβικό σημείο συνειδητοποίησης της ηλιθιότητάς μας. Αφού σπαταλήσαμε τα λεφτά (των τραπεζών) για να σπουδάσουμε, αφού σπαταλήσαμε άπειρα ποσοστά ενέργειας για να διαβάσουμε, αφού αρρωστήσαμε απ’ το άγχος, αφού επιστρατεύσαμε κάθε είδος διαθέσιμου μέσου κλεψιάς που είχαμε -αχ αγαπητό μου σκονάκι-, το πήραμε το πολυπόθητο ρημάδι. Και μετά; Μετά χάος. Ένας αγώνας μεταξύ μας για το ποιος έχει το παραπάνω μέσο για να πιάσει τη δουλειά. Ποιος θα γίνει ο «μεσο-καλύτερος». Τότε ήταν όμως που καταλάβαμε πως κανένα πτυχίο δε μετράει πραγματικά, αν έχεις άλλα πιο σημαντικά εφόδια πχ. ήθος και προσωπικότητα! Αργά ή γρήγορα, έξυπνέ μου, θα το καταλάβεις κι εσύ και θα νιώσεις τη χαρά του ηλιθίου πτυχιούχου!

3. Άνοιξε λογαριασμό στο ΤΙΚ – ΤΟΚ.

Τι εννοείς δεν έχεις; Ξέρεις πόσους ηλίθιοι το έχουμε κατεβάσει; Ω ναι, εκεί υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις, μα φυσικά και να μοιραστείς την ηλιθιότητά σου! Γιατί, ω ναι, τι πιο σημαντικό σήμερα απ’ το να προσποιηθείς τον ηλίθιο; Ξέχασε πια όλους εκείνους τους επιστήμονες που δούλευαν άοκνα για να βρουν εμβόλια κάποτε, ξέχασε όλους εκείνους τους ανθρώπους που πάλευαν για να αλλάξουν τον κόσμο. Σήμερα, όλοι οι καλοί είναι tik-tokers και βλέπουν Netflix! ?

4. Ανάμενε το λάθος του εχθρού και χτύπησε απευθείας!

Βέβαια, βέβαια. Να γίνεις ζηλοφθόνος! Αχά! Γιατί αυτό μας έχουν μάθει να κάνουμε. Να μισούμε και να κατακρίνουμε. Να ρίχνουμε αλάτι στις πληγές και να τρυπάμε αχίλλειες πτέρνες. Ειδικά μέσω keyboard, ακόμη καλύτερα βρε! Εκεί η ηλιθιότητά σου δίνει και παίρνει, ξεσπάς, τα λες χύμα, και κανείς δεν μπορεί να σου αγγίξει το μικρό σου δακτυλάκι, αφού σε προστατεύει η οθόνη. Άντε το πολύ να δεις λιγότερα δακτυλάκια ως αντίδραση (λαικς). Αντίθετα, στα καλά, μείνε απαθής! Έλα, μην είσαι σαν αυτούς τους ξενέρωτους τους δοτικούς, τους θετικούς, που χαίρονται με την πρόοδο και τη χαρά των άλλων! Η ηλιθιότητα είναι αδελφή της κακίας, γι’ αυτό bee mad!

5. Ξέχασε από πού ξεκίνησες.

Βέβαια, βέβαια. Είναι βασικός κανόνας κατάκτησης της ηλιθιότητας κι αυτός. Ξέχασέ τα όλα! Εσύ, καθώς ανεβαίνεις, θα κοιτάς μόνο μπροστά. Ούτε αυτούς που σε στήριξαν να θυμάσαι, ούτε τη μάνα σου που σε βύζαξε με λίτρα ηλιθιότητας να τιμάς, ούτε φυσικά το δάσκαλό σου που σε πήρε χέρι-χέρι μέχρι το Πανεπιστήμιο και μετά εσύ τον έφτυσες!

6. Αναζήτησε ηλιθιοπαρέα.

Ξέρεις όλοι οι καλοί βασιλιάδες, είχαν πάντα γύρω τους αυλή ηλιθίων, γι’ αυτό επικρατούσαν ευκολότερα. Αν θες λοιπόν να γίνεις κι εσύ ο βασιλιάς της ηλιθιότητας, τότε φρόντισε να σε συνοδεύουν κύματα ηλιθίων καθώς περπατάς. Η ηλιθιότητα δεν είναι μοναχικός δρόμος. Τι εννοείς δεν έχεις φίλους; Να βρεις! Να βρεις κάποιους που ό,τι βλακεία και να κάνεις θα την επαινούν! Πώς θα θριάμβευε άλλωστε η ηλιθιότητα στην εποχή μας αν δεν υπήρχαν οι ηλίθιοι να την θεοποιούν; Μην ανησυχείς λοιπόν, αναζήτησέ τους, εύκολα θα κάνετε matching.

7. Παντρέψου!

Ελπίζω να συμφωνούν μαζί μου όλοι οι πατέρες της εκκλησίας πως είναι μέγα θαύμα η παντρειά, το αποκορύφωμα, η κατάληξη κάθε ανθρώπου! No further comment.

8. Πιες ναρκωτικά.

Εκεί να δεις πόσο ηλίθιος θα νιώσεις. Ότι λεν’ οι άλλοι πως σε καταστρέφει, εσύ να το κάνεις! Πού ξέρουν σιόρ τζίνοι; Επειδή έχουν οδηγήσει χιλιάδες νέων στον γρήγορο θάνατο; Σιγά, υπερβολές!

9. Εκτίμησε το χρήμα.

Ηλίθιος σημαίνει χρήμα. Το άλφα και το ωμέγα για μια ζωή στην ηλιθιότητα. Γιατί ένας ηλίθιος το καταλαβαίνει αυτό το απλό, που δεν καταλαβαίνουν οι έξυπνοι: πως τα λεφτά κάνουν τον άνθρωπο και πως θα τα πάρουμε μαζί μας στον τάφο, αφού υπάρχει και μεταθανάτια ζωή! Κρύψτα καλά λοιπόν, μη δώσεις στους φτωχούς, μη χαρίσεις κάστανο! Θυσίασε τη ζωή σου σε αυτά, πάλεψε με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο για να τα κατακτήσεις! Όταν καθίσεις στο χρυσό θρόνο της ηλιθιότητας και θα είσαι μόνος με αυτά, κενός ψυχικά, κενός γενικά, ξέρεις τι ευτυχία που θα’  ναι;

10. Μην γράψεις άρθρα στο Beezdom!

Αυτό και αν είναι σημαντικό. Τι, δεν το ήξερες πως εδώ μαζευτήκαμε όλα τα ψώνια, που γράφουμε λα-μα-κίες και θέλουμε αυτοπροβολή; Έλα, μη μου πεις πως δεν το σκέφτηκες! Ω ναι, μια μάτσα αργόσχολων που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι γράφουν και καλά. Ναι, ναι το ξέρω πως εσύ είσαι ο καλυτερότερος όλων, και πως αν έγραφες θα έγραφες καλύτερα από όλους και ναι ναι, φυσικά το ξέρω πως δεν έχεις χρόνο για να γράψεις και γι’ αυτό δεν στέλνεις. Ειλικρινά, μπράβο που το καθυστερείς τόσο και μην τολμήσεις να το κάνεις, για να διατηρήσεις την ηλιθιότητά σου.

Προειδοποιώ τους επίδοξους ηλιθίους: το άρθρο αυτό ΔΕΝ αποτελεί επιστημονική διατριβή. Άλλωστε πρέπει να είσαι ηλίθιος για να το πιστέψεις. Συγγνώμη παιδιά, δεν μου αρκούσε ο χρόνος μου για να κάνω ερωτηματολόγια και πειράματα, οπόταν αρκέστηκα σε καθημερινά παραδείγματα! Ας τα πούμε και εμπειρικές αλήθειες.

Kisses ηλιθιάκια μου -και μην ακούσω κιχ, θα σας κάνω IQ test-!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΟΥΛΗΣ

Πριν 5 χρόνια, δήλωνα επαναστάτης. Σήμερα δηλώνω απλά «θέλω την ησυχία μου» και μερικά... σούσι. Θυμώνω ακόμη με την αδικία, επιμένω ακόμη στην αλήθεια και ακόμη δεν έχω κοιλιακούς. Κάτσε λοιπόν καλά, και πού ξέρεις, ίσως το σύμπαν συνωμότησε για να βρεθείς σήμερα εδώ...

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    10 τρόποι για να κατακτήσεις την ηλιθιότητα!