Loading

10 σημάδια που φανερώνουν ότι ο/η σύντροφός σου σε απατά.

Απιστία, ίσως από τους μεγαλύτερους φόβους κάθε ανθρώπου. Νιώθεις πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου; Αισθάνεσαι ότι τα συναισθήματα δεν είναι αμοιβαία και ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο έχει μπει ανάμεσα σας; Συγκέντρωσα λοιπόν στη λίστα που ακολουθεί τα δέκα όχι και τόσο προφανή σημάδια, που μάλλον μαρτυρούν ότι ένα τρίτο πρόσωπο έχει μπει στην σχέση σας.

1.Δεν αφήνει το τηλέφωνο από τα χέρια του/της

Αν η προέκταση του χεριού του/της είναι το κινητό, τότε κάτι δεν πάει καλά. Ειδικά, εάν το παίρνει μέχρι και στο μπάνιο, τότε η απιστία είναι σίγουρη.

bbend.net

2.Ξαφνικά απόκτησε περισσότερες υποχρεώσεις

Σε περίπτωση που έχει αρχίσει να δουλεύει ως αργά, συναντάει περισσότερο τους φίλους του και ξενυχτάει στην δουλειά του, τότε να ανησυχήσεις.

3.Αλλαγές στην επικοινωνία

Εκεί που συζητούσατε τα πάντα μέχρι και το τι φαγητό θα φάτε το βράδυ, πλέον δεν κάνετε ούτε αυτό. Σε αποφεύγει με χίλιες δύο δικαιολογίες από το είναι κουρασμένος/η μέχρι και το δεν έχω καθόλου όρεξη για κουβέντα.

4.Αδιαφορία

Δεν προσέχει πιθανές αλλαγές στην εμφάνιση σας και δεν σας κάνει κομπλιμέντα όπως έκανε παλαιότερα. Δεν τον /την ενδιαφέρει αν είχατε μια άσχημη μέρα και δεν βρίσκει τρόπους να σας φτιάξει την διάθεση.

5.Μειωμένη έως και καθόλου σεξουαλική ζωή

Η σεξουαλική σας ζωή περνάει σοβαρή κρίση και όταν προσπαθείτε να τον/την πλησιάσετε αυτός/η σας διώχνει από κοντά του/της, τότε ένα τρίτο πρόσωπο έχει μπει στην σχέση σας.

6.Συχνοί καυγάδες και εκρήξεις θυμού

Οι καυγάδες για ασήμαντα πράγματα και η απώλεια συνεννόησης είναι σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σας. Ειδικά όταν επιλέγει να φύγει από κοντά σας αντί να καθίσει να συζητήσετε και να βρείτε μια λύση στο πρόβλημα σας.

activeman.gr

7.Περισσότερη περιποίηση

Αν ξαφνικά σπαταλάει περισσότερα χρήματα όσο αφορά είδη περιποίησης και κυκλοφορεί πάντα στην τρίχα, αυτό αποτελεί κόκκινο καμπανάκι.

8.Αλλαγή στάσης απέναντι σας

Μια άμυνα θα υπάρχει όταν κάποιος/α έχει λερωμένη την φωλιά του. Συνήθως, οι εκφράσεις ενός ατόμου που απιστεί είναι πιο σπασμωδικές, εκνευρίζεται ευκολότερα και όταν η συζήτηση πηγαίνει σε ζητήματα που δεν τον συμφέρουν επιλέγει να αλλάξει την συζήτηση.

9.Το ένστικτό σας λέει ότι κάτι δεν πάει καλά

Το ένστικτό μας δεν μας γελάει ποτέ. Νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά και κάθε προσπάθεια που κάνεις για να κερδίσεις τον/την σύντροφό σου πίσω πάει χαμένη.

10.Περίεργη συμπεριφορά από φίλους/ες

Οι φίλοι μας είναι η αντανάκλαση του εαυτού μας, εάν στις συναντήσεις σας οι φίλοι/ες του/της έχουν διαφορετική συμπεριφορά απ’ ότι άλλες φορές και αναφέρουν πόσο τέλεια παίρνουν στις εξόδους για να καλύψουν τον/την σύντροφο σου, τότε είναι μπλεγμένοι στο «κόλπο».

boro.gr

Μην πανικοβληθείς! Όλα τα πιο πάνω είναι μερικά από τα σημάδια που μπορείς να παρατηρήσεις ή που το ένστικτό σου λέει πως κάτι μάλλον δεν πάει και τόσο καλά.

Καλό θα ήταν να αναρωτηθείς αν εσύ κάτι δεν κάνεις καλά στην σχέση σου. Μήπως έχεις γίνει εξαρτημένη και ενδίδεις περισσότερο απ’ όσο  πρέπει στην σχέση αυτή; Δώσε λίγο χρόνο σε ‘σένα και στο ταίρι σου; Πιθανότατα να μην σε απατάει, αλλά αργά ή γρήγορα μπορεί και να το κάνει!


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: healthview.gr

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    10 σημάδια που φανερώνουν ότι ο/η σύντροφός σου σε απατά.