Loading

10 πράγματα που θα έκανα για εκείνον.. που αγαπώ!

Η Χριστίνα προκλήθηκε να μεταφερθεί από την #travelbeez στην #lovebeez και να γράψει το θέμα «10 πράγματα που θα έκανα για εκείνον που αγαπώ!». Το θέμα της δόθηκε από έναν άλλο αρθρογράφο. Το ποιος την προκάλεσε, θα το μάθεις στο τέλος αυτού του άρθρου! Τι λες, να της αλλάξουμε κατηγορία; Δείξε μας πατώντας ένα μελισσο-reaction μετά το άρθρο!


Είναι άτομα για τα οποία νοιάζεσαι ίσως και περισσότερο από όσο μπορούσες να σκεφτείς. Γι’ αυτούς θα έκανες πολλά, οποιουδήποτε είδους σχέση και αν είχες μαζί τους. Είναι όμως και αυτός ο ένας/μία που ίσως του έχεις λιγάκι παραπάνω αδυναμία. Ίσως για αυτόν/αυτήν να ξεπερνούσες τα όριά σου.

pixabay.com

Είναι γεγονός ότι δεν είμαι ιδιαίτερα ρομαντική. Είμαι από αυτούς που προτιμούν τις ταινίες δράσης από τις αισθηματικές. Είμαι επίσης λιοντάρι, που σημαίνει ότι ο εαυτός μου και η προσωπική μου ικανοποίηση έρχεται πολλές φορές πρώτη. Αυτό όμως δεν συμβαίνει πάντα.

Επομένως, για να καταφέρω να ανταποκριθώ στο συγκεκριμένο challenge, διάβασα διάφορα άρθρα σχετικά με το μέχρι ποιο σημείο θα έφταναν πολλοί για τον έρωτα, μιας και εγώ δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Το ανέλυσα το θέμα, και σας παρουσιάζω το «τι θα έκανα εγώ (με μία δόση χιούμορ) – ή και όχι – για αυτόν που αγαπώ»!

Θα ταξίδευα μέχρι το φεγγάρι (;)

Θα ταξίδευα μέχρι το φεγγάρι; ΠΟΤΕ. Μου αρέσει η ηρεμία και η βαρύτητά μου. Άσε που η καραντίνα με δίδαξε πως, δεν θα άντεχα να κλειστώ για – δεν ξέρω και εγώ πόσες μέρες/ χρόνια – σε ένα χώρο.

Θα ταξίδευα μέχρι την άλλη άκρη της Γης (;)

Μέχρι την άλλη άκρη της Γης όμως, εννοείται. Π.χ. μέχρι ένα εξωτικό νησί κοντά στην Αυστραλία; Αυτό θα το έκανα μετά χαράς! Σαν σωστό travelbee  εξάλλου, ψάχνω συνεχώς ευκαιρίες για ταξίδια!

agirlinprogress.com

Θα άλλαζα φίλους (;)

Αν θα άλλαζα τους φίλους μου; Φυσικά και όχι. Η φιλία για μένα έρχεται πάντα πρώτη μετά την οικογένεια. Επομένως, όχι απλά δεν θα τους άλλαζα, αλλά και εσύ θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να τους συναγωνιστείς.

Θα άλλαζα χαρακτήρα (😉

Ούτε τον χαρακτήρα ή την προσωπικότητά μου. Αν και κλισέ, ισχύει ότι κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε μπορεί να γίνει. Είναι όμως μοναδικός ακριβώς για τις ατέλειες του. Αυτό συνεπάγεται, ότι πρέπει να επιλέγεις ανθρώπους γύρω σου που σε «θέλουν» όπως ακριβώς είσαι.

Θα άλλαζα το τι μου αρέσει (;)

Θα άλλαζα τα γούστα και τις συνήθειες μου; Σαν λέων θα μου ήταν λιγάκι δύσκολο. Θα το προσπαθούσα όμως, γιατί το παν σε κάθε σχέση είναι ο συμβιβασμός. Ανάλογα όμως για τι μιλάμε… Τα pancakes τα τρώω με σοκολάτα, προτιμώ τους σκύλους από τις γάτες και την θάλασσα από το βουνό. Αυτά κανείς δεν τα αλλάζει!

thenypost.files.wordpress.com

Θα έκανα υποχωρήσεις (;)

Υποχωρήσεις όμως εννοείται πως θα έκανα. Είτε έχεις μία σχέση, είτε συγκατοικείς με ένα/μία φίλο/φίλη σου, είτε ακόμα και αν μένεις με τους γονείς σου, πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις. Αλλιώς τίποτα δεν προχωράει.

Θα έκανα τατουάζ με το όνομά σου (;)

Matching tattoo ή tattoo το όνομά του. Άλλο ένα ΟΧΙ από μένα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη, όσο καλή και αν μοιάζει μία σχέση. Γιατί επομένως να σημαδέψω τον εαυτό μου για πάντα, όταν τίποτα γύρω μας δεν διαρκεί για πάντα;

pinimg.com

Θα μετακόμιζα σε μια ξένη χώρα για πάρτι σου (;)

Πολλοί λένε πως θα μετακόμιζαν σε μία ξένη χώρα αν χρειαζόταν ώστε να είναι μαζί με αυτόν/αυτήν. Άλλοι πάλι τον τόπο τους δεν τον αφήνουν για κανένα λόγο. Εγώ άραγε τι θα έκανα; Χμμ.. ίσως να το τολμούσα, αν και λατρεύω την Κύπρο. Θα μου άρεσε να έβγαινα λίγο από το την ζώνη ασφαλείας μου και να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα σε ένα εντελώς ξένο περιβάλλον. Απαραίτητο όμως για μένα είναι αυτό να έχει μία ημερομηνία λήξης.  

Θα παρατούσα τα όνειρά μου (;)

Αν όμως με ρωτούσες αν θα παρατούσα τα όνειρά μου για αυτόν, η απάντηση είναι ξεκάθαρα όχι. Οι στόχοι και τα όνειρα είναι αυτά που μας κρατάνε «ζωντανούς» και κανένας έρωτας δεν θεωρώ ότι μπορεί να γεμίσει το κενό αυτό.

miro.medium.com

Θα υπερπηδούσα τα όρια μου! (;)

Ποτέ, όμως, μη λες ποτέ. Ίσως για αυτόν, τον «ένα», ξεπερνούσα τα όρια μου, ίσως ξεπερνούσα τον εαυτό μου και τις φοβίες μου. Όποιες και αν είναι αυτές για τον καθένα. Από το να κάνεις ελεύθερη πτώση μέχρι το να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου. Η ζωή είναι πάντα απρόβλεπτη!

i.imgur.com

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: imgur.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    10 πράγματα που θα έκανα για εκείνον.. που αγαπώ!