Loading

10 έξυπνα gadgets που θα διευκολύνουν τη ζωή σου!

Έχουμε περάσει ήδη τις δύο πρώτες δεκαετίες του 21ου αιώνα και η καθημερινή μας ζωή γίνεται όλο και πιο εύκολη με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της ποκιλίας που έχει να μας προσφέρει.

Από το πως να μεγαλώνουμε πιο εύκολα τα παιδιά μας μέχρι το πως να μη σηκωνόμαστε από τον καναπέ για να κλείσουμε τα φώτα στο διπλανό δωμάτιο, η τεχνολογία μας παρέχει συνεχώς τις λύσεις ακόμα και για τα πιο απλά «προβλήματα». Με την ταχύτατη εξέλιξη των πραγμάτων και των συσκευών που βάζουμε στη ζωή μας, είναι δύσκολο να μείνουμε ενημερωμένοι για κάθε νέο gadget που ίσως μας φανεί χρήσιμο. Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις συσκευές που ίσως δεν ξέρατε καν οτι υπάρχουν, και μπορεί να σας διευκολύνουν την καθημερινότητα έστω και λίγο παραπάνω!

iGrill Mini

Για τους λάτρεις της μαγειρικής αλλά και του καλού φαγητού, ιδανικό δώρο θα αποτελούσε το iGrill Mini. Πρόκειται για ένα Bluetooth θερμόμετρο το οποίο συνδέεται με το κινητό σας και σας ειδοποιεί τη στιγμή που είναι έτοιμο το ψητό σας. Αν βρίσκεστε σε μια μεγάλη παρέα και παρασυρθείτε από τις μπύρες και τις συζητήσεις με φίλους ή ακόμα και αν πνίγεστε στις δουλειές αλλά ταυτόχρονα πρέπει να μαγειρέψετε, αυτή η συσκευή αποτελεί τη λύση στο πρόβλημα σας!

weber.com

Amazon Echo

Έχετε μόλις κάτσει στον καναπέ μετά από μια κουραστική μέρα και δεν έχετε διάθεση ούτε για να σηκωθείτε να πιάσετε το χειριστήριο της τηλεόρασης; Υπάρχει λύση ακόμα και για αυτό. Το Amazon Echo είναι ένα ηχείο το οποίο έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τα πάντα μέσα στο σπίτι σας. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς, είναι να φωνάξετε «Alexa», το όνομα της εικονικής βοηθού της Αmazon, και το ηχείο σας μπορεί να σας καλέσει ένα ταξί, να σας αλλάξει τραγούδι στο Spotify, να σας παραγγείλει το βραδινό σας και να ακολουθήσει μια ολόκληρη σειρά από εντολές που θα δώσετε.

scdn.gr

Tile

Πόσες φορές πάνω στη βιασύνη σας έχετε χάσει το κινητό σας και ψάχνετε παντού για να το βρείτε ενώ το ταξί σας περιμένει κάτω για να μη χάσετε μια σημαντική συνάντηση; Το Tile είναι ένα gadget σχεδιασμένο ακριβώς για να εντοπίζει με Bluetooth το κινητό σας, ακόμα και αν αυτό βρίσκεται 30 μέτρα μακριά από εσάς.

reichelt.de

Archos Smart Home Tablet

Φυσικά πάνω στη βιασύνη δε μπορείς να χάσεις μόνο το κινητό σου. Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι μας έχουμε φύγει από το σπίτι και ξαφνικά μας έρχονται ερωτήσεις για τις οποίες δεν έχουμε σίγουρη απάντηση, όπως για παράδειγμα αν κλείσαμε τα φώτα ή αν κλειδώσαμε τα παράθυρα. Το Archos Smart Home Tablet θα σας λύσει μέχρι και αυτό το πρόβλημα. Μέσω αυτού μπορείτε να ελέγξετε αν έχετε αφήσει κάποιο φως ανοιχτό, τους θορύβους που ακούγονται, τον καιρό αλλά και να δείτε με τη μίνι κάμερα και τις μπάλες κίνησης ό,τι χρειάζεται να τσεκάρετε μέσα στο σπίτι σας.

archos.com

ioDigital

Η ώρα που επιτέλους μπαίνουμε στο μπάνιο μετά από πολλές ώρες κούρασης, για πολλούς είναι ιερή. Το ioDigital μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία του μπάνιου σας ακόμα και από απόσταση. Τοποθετώντας τη συσκευή δίπλα στη ντουζιέρα ή μέσα στη μπανιέρα ρυθμίζετε μόνοι σας την ιδανική θερμοκρασία για το μπάνιο σας!

pinimg.com

Awair Air Quality Monitor

Ο αέρας που εισπνέουμε καθημερινά έχει γίνει ήδη πολύ τοξικός για να υπάρχει ακόμα και μέσα στο σπίτι μας. Το Awair Air Quality Monitor είναι μια έξυπνη συσκευή η οποία εντοπίζει διοξείδιο του άνθρακα, σκόνη και άλλα τοξικά χημικά. Επίσης ελέγχει την θερμοκρασία του χώρου καθώς και την υγρασία.

amazon.com

Arlos Video Doorbell

Το Arlo’s Video Doorbell είναι μια συσκευή η οποία μπορεί ανα πάσα στιγμή να σας ενημερώσει για το ποιος είναι έξω από την πόρτα του σπιτιού σας ακόμα και όταν εσείς είστε μακριά. Η συσκευή αυτή μπορεί να ξεχωρίσει τα ζώα, τους ανθρώπους, τα οχήματα και τα πακέτα, κάτι το οποίο σημαίνει πως δε θα έχετε ανούσιες ειδοποιήσεις στο κινητό σας από το πουθενά. Εσείς οι ίδιοι ρυθμίζετε τι θέλετε να εντοπίζει και τι ειδοποιήσεις να σας στέλνει με αποτέλεσμα να μην γίνει άλλη μια ενοχλητική συσκευή άλλα ένα πραγματικά χρήσιμο gadget για την ασφάλεια σας.

cnet.com

Petcube Bites 2

Σίγουρα και εσείς θα έχετε ένα κατοικίδιο το οποίο αναγκαστικά θα αφήνετε μόνο του για κάποιες ώρες, ή τουλάχιστον θα ξέρετε ένα φίλο που το κάνει! Το Petcube Bites 2 είναι μια συσκευή η οποία διαθέτει κάμερα για να παρακολουθείτε το κατοικίδιο σας οποιαδήποτε στιμγή. Επίσης συνδέεται και με το wi-fi, προσφέροντας σας τη δυνατότητα να μιλάτε στο κατοικίδιο σας ενώ λείπετε από το σπίτι, να του στέλντε ήχους, ακόμα και να του πετάτε λιχουδιές!

petcube.com

Φορτιστές αυτοκινήτου

Πολλές φορές έχουμε φύγει από το σπίτι ακόμα και για ταξίδι και έχουμε ξεχάσει να φορτίσουμε το κινητό μας. Οι φορτιστές που έχουν βγει στην αγορά και είναι ειδικά διαμορφωμένοι για να φορτίζετε το κινητό σας στο αμάξι είναι ακόμα μια λύση σε ένα καθημερινό πρόβλημα εκατοντάδων ανθρώπων.

alicdn.com

Shower out loud

Αν όχι όλοι, τότε οι περισσότεροι από μας, απολαμβάνουμε το μπάνιο μας με λίγη μουσική. Και πάντα υπάρχει αυτή η περίεργη στιγμή που θα μπει ένα τραγούδι το οποίο δε θες να ακούσεις και πρέπει να κάνεις ακροβατικά για να το αλλάξεις χωρίς να βρέξεις το κινητό. Το Shower out loud είναι το νέο gadget της εταιρείας Kohler που σας συντροφεύει στο ντους με την αγαπημένη σας μουσική. Το gadget αυτό είναι φυσικά αδιάβροχο, συνδέεται με smartphones, MP3 players, tablets ή και λάπτοπ με τεχνολογία Bluetooth και σας επιτρέπει να κάνετε μπάνιο μετά μουσικής!

Αυτά είναι μόνο λίγα από τα νεα gadget που βγαίνουν σχεδόν καθημερινά για να διευκολύνουν ακόμα και τα πιο απλά πράγματα στη ζωή μας. Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να ψάχνουμε λίγο περισσότερο στην αγορά για έξυπνες συσκευές;


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    10 έξυπνα gadgets που θα διευκολύνουν τη ζωή σου!