Loading

10 ερωτικά τραγούδια από ζευγάρια τραγουδιστών!

1.Λίγο ακόμα (Δημήτρης Κοργιαλάς – Ευρυδίκη)

Υπήρξαν ζευγάρι από το 2003 μέχρι και το 2015 και συνεργάστηκαν σε αρκετά τραγούδια. Το 2007, ο Δημήτρης Κοργιαλάς έγραψε το τραγούδι Comme ci Comme ca, το οποίο εκπροσώπησε στην Γιουροβίζιον με ερμηνεύτρια την Ευρυδίκη χωρίς να προκριθεί -αδίκως- στον τελικό.

2.Ο παράδεισος δεν φτιάχτηκε για μας ( Μιχάλης Χατζηγιάννης – Δέσποινα Ολυμπίου)

Η σχέση τους διήρκησε 5 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2004 μέχρι και το 2009.  Συνεργάστηκαν για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2003 και ερμήνευσαν αρκετά ντουέτα μερικά από τα οποία έγιναν μεγάλες επιτυχίες.  Στο άλμπουμ που συνεργάστηκαν αργότερα έγινε πλατινένιο. 

3.Μίλα μου ( Κώστας Καραφώτης – Μάρω Λύτρα)

Πρόκειται για ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια που πέρασαν από talent show. Η γνωριμία τους έγινε από το Fame Story το 2004 και η σχέση τους απασχόλησε πολύ τα μέσα της εποχής. Το τέλος της σχέσης τους ήρθε το 2006.

4.Ζήσαμε (Διονύσης Σχοινάς – Καίτη Γαρμπή)

Από τα ελάχιστα ζευγάρια που εξακολουθούν να είναι μαζί μέχρι και σήμερα. Η σχέση τους γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Η γνωριμία τους έγινε μέσω ενός καλλιτέχνη του Λάμπη Λιβιεράτου και ο Διονύσης Σχοινάς δήλωσε ότι “Αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ!”.  Τη Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, ο Σχοινάς έκανε δημόσια πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή και παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους μετρά ήδη 23 χρόνια.

5.Δεν συγκρίνεσαι (Νίκος Κουρκούλης – Κέλλυ Κελεκίδου)

Το 2006 συναντά την Κέλλυ Κελεκίδου στο ντουέτο ‘Λένε τόσα για ‘μας’ που προκαλεί πανικό. Οι δυο τους συνεργάζονται και επί σκηνής και λίγο αργότερα γίνονται ζευγάρι. Είναι παντρεμένοι από το 2009 μέχρι σήμερα.

6.Να σου τραγουδώ ( Stavento – Ήβη Αδάμου)

Τον Απρίλιο του 2010, συνεργάστηκαν για το τραγούδι “Σαν Έρθει Η Μέρα”, το οποίο αποτέλεσε την μεγαλύτερη επιτυχία του καλοκαιριού έχοντας τα περισσότερα downloads στην Ελλάδα για το 2010.  Από το 2012, διατηρούν σχέση και  γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν διαγωνιζόμενη ακόμη στο The X-Factor.

7.Αντίστροφη μέτρηση (Νίκος Καρβέλας – Άννα Βίσση)

Η συνεργασία τους ξεκίνησε από την δεκαετία του ’80 και ο Νίκος Καρβέλας  αποτελεί τον δημιουργό του μεγαλύτερου μέρους της δισκογραφίας της Άννας Βίσση. Τα τελευταία 40 χρόνια δημιούργησαν μια από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες στην ιστορία της ελληνικής μουσικής και μετρούν μέχρι σήμερα 26 δίσκους, 33 singles, πάνω από 10 ντουέτα, 3 θεατρικά έργα, 11 χρυσούς δίσκους, 8 πλατινένιους, 5 διπλά πλατινένιους, ένα τριπλά, ένα τετραπλά και ένα έξι φορές πλατινένιο. Το 1992 έδωσαν ουσιαστικό τέλος στην έγγαμη συμβίωσή τους.

8.Είναι κρίμα ( Γρηγόρης Πετράκος – Τάμτα)

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2004 και τελείωσε το 2010. Συνεργάστηκαν δισκογραφικά και αν και χώρισαν διατήρησαν φιλικές σχέσεις.

9.Θα προχωράμε μαζί (Αντώνης Βαρδής – Χριστίνα Μαραγκόζη)

Ήταν ζευγάρι για 10 χρόνια και ο χωρισμός του αποτέλεσε ένα από τα πιο ζουμερά κουτσομπολιά αφού ο χωρισμός τους άφησε πικρή γεύση. 

10.Παράδεισε μου ( Λάμπης Λιβιεράτος – Εύη Αδάμ)

Παντρεύτηκαν το 1999 και χώρισαν το 2010. Ήταν πάρα πολύ ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. «Αυτή τη γυναίκα θα την παντρευτώ», δήλωσε ο Λάμπης όταν είδε τη φωτογραφία της Εύης Αδάμ σε ένα περιοδικό. Ο Λάμπης Λιβιεράτος υποστήριξε ότι ο γάμος του με την Εύη Αδάμ ήταν το ωραιότερο λάθος της ζωής του. 

11.Πάρε με αγκαλιά (Mike – Έλενα Τσαγκρινού)

Είναι ζευγάρι από το 2017 και αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Είναι ένα ζευγάρι που δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια την αγάπη του, είτε μέσα από τα social media, είτε σε εξόδους τους.


***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: dailystarscyprus.com, newspistol.gr, in.gr, bbend.net

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    10 ερωτικά τραγούδια από ζευγάρια τραγουδιστών!