Loading

10 don’ts για Γυναίκα – Kαρκίνο!

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού και έχει ως κυβερνήτη πλανήτη του την Σελήνη, άρα ένα από τα αποτελέσματα είναι ότι η διάθεση του μεταβάλλεται πολύ εύκολα μπορώ να πω, ναι είναι κυκλοθυμικός. Το βλέμμα ενός καρκίνου μπορείς να το διακρίνεις εύκολα γιατί είναι γεμάτο συναίσθημα. Είναι Βασικό χαρακτηριστικό του, η ευαισθησία κάτι το οποίο του προκαλεί πολλές σκέψεις αλλά και ότι βιώνει .. το βιώνει έντονα.  Αρκετά παραδοσιακό ζώδιο με αγάπη για την οικογένεια και γενικά τις υψηλές αξίες.  Σύμβολο του το καβούκι.. Σκληρό από έξω και μαλακό από μέσα (Σημαντικό αυτό, κράτα το!). Πιο κάτω απαριθμώ 10 don’ts για μια γυναίκα καρκίνο, τα οποία θα σε βοηθήσουν αν θες να την πλησιάσεις πιο εύκολα…

Μην το παίζεις «κάποιος»!

Θα λατρέψει έναν άντρα ο οποίος  είναι πνευματώδης, δίκαιος , καλλιεργημένος και δυναμικός και θα σιχαθεί έναν ο οποίος είναι αλαζόνας.  Μίλησε της για τα ταξίδια που έκανες, τις εμπειρίες σου, για τα παιδικά σου χρόνια, τα όνειρα και τους στόχους σου. Συζήτησε ιστορικά γεγονότα τα οποία ίσως να μην γνωρίζει, πρότεινε να δείτε ίσως κάποιο ντοκιμαντέρ. Προσοχή όμως όλα αυτά σε διάλογο και όχι «ΕΓΩ ξέρω τα πάντα». Αν έχεις τέτοια διάθεση, μετά το πρώτο ραντεβού δεν πρόκειται να σου δώσει περιθώριο, για 2ο ξεφτίλισμα (ραντεβού) .. ναι για τον δικό σου μιλάμε!

Να απαντάς.

Αν θέλεις κάτι σοβαρό από μια καρκίνο, μην αρνηθείς να απαντήσεις σε όσα έχει να σε ρωτήσει για το παρελθόν σου, κυρίως για τις ερωτικές σου σχέσεις! Δεν το κάνει για κουτσομπολιό, το κάνει για να ξέρει και να μπορεί να προετοιμάσει τον εαυτό της για το τι την περιμένει μαζί σου! Μην προσπαθήσεις να πεις ψέματα, θα σε καταλάβει και πίστεψέ με θα μάθει την αλήθεια!

Όχι μεγάλα λόγια.

Προτίμησε να μην πεις μεγάλα λόγια αλλά κάνε την να νιώσει ασφάλεια. Το άλφα και το ωμέγα για μια γυναίκα καρκίνο καθότι είναι καχύποπτη! Δεν θα εκτιμήσει ένα άντρα που θα πει πολλά και θα καταλάβει πως δεν εννοεί τίποτα, μη σου πω ότι αυτό θα την φοβίσει και θα απομακρυνθεί «προκαταβολικά». Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά.

Υπομονή και χρόνος για να ανοιχτεί!

Μια καρκίνος ανοίγεται δύσκολα, όταν το κάνει μην προσπαθήσεις να την «τουμπάρεις» γιατί αν νιώσει απειλή και κλειστεί στο καβούκι της, έχεις χάσει το παιχνίδι. Αφιέρωσε υπομονή και χρόνο για να σου ανοιχτεί, δείξε κατανόηση όσο χρόνο και αν χρειαστεί.

Τρυφερότητα όχι χυδαιότητα.

Κάθισε κοντά της αλλά μην γίνεις χυδαίος, η γυναίκα καρκίνος όπως είπαμε και πιο πάνω χρειάζεται χρόνο έτσι ώστε να νιώσει οικεία. Δείξε στοργή και τρυφερότητα.

Επιστράτευσε το χιούμορ σου.

Μην προσπαθήσεις να την εντυπωσιάσεις με τα υλικά αγαθά και μόνο.  Για να εντυπωσιάσεις μια τέτοια γυναίκα χρειάζεσαι πνεύμα, βάθος και καλό χιούμορ! Τονίζω το καλό χιούμορ γιατί αν είσαι σαχλός…. Απλά θα φας ένα μεγάλο Χ.

Ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου, όποιες κι αν είναι.

Αν δεν έχεις προθέσεις για σοβαρή σχέση πες το στα ίσια, με ειλικρίνεια και απέφυγε το ρομαντικό στοιχείο. Δώσε της το περιθώριο να διαλέξει εκείνη τι θέλει να κάνει! ΜΗΝ προσπαθήσεις να της πουλήσεις παραμύθια! Θα σε μυριστεί.. και δεν θα είναι για καλό!

Μην δίνεις αφορμές για να ζηλέψει.

Η καρκίνος είναι αρκετά ζηλιάρα, μην της δώσεις αφορμές να σε υποπτεύεται! Δεν θα δεχτεί να αμφιταλαντεύεται σε ένα σχοινί για να σε «κρατήσει».

Φρόντισε να μάθεις τα πάντα γύρω από την οικογένειά της.

Ρώτησέ την για την οικογένεια της, τους γονείς, τα αδέρφια ή τα παιδιά της (αν έχει), δείξε ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα γιατί είναι ένα μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της ζωής της.

Διάλογος μαζί της για αξίες.

Πες της πόσο αγαπάς τις παραδόσεις, τα ήθη και έθιμα όχι μόνο της δικής σας πατρίδας αλλά και οποιαδήποτε, μίλα για κουλτούρες και οτιδήποτε φαντάζει να έχει μια μαγεία, μυστήριο και διάρκεια μέσα στους αιώνες!

Μια γυναίκα καρκίνο θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε με το εξής στιχάκι  «An Old Soul Trapped In The 21st Century». 

Καλή επιτυχία 😉 !

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου:in.gr,e-zwdia.gr

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    10 don’ts για Γυναίκα – Kαρκίνο!