Loading

10 ατάκες που δεν πρέπει να πεις ΠΟΤΕ στη σύντροφο σου!

«Δεν θέλω να σε χάσω ποτέ»

Μέγα λάθος! Η συγκεκριμένη φράση, ενώ εκ πρώτης όψεως σου δημιουργεί την εντύπωση ότι ο άλλος θα νιώσει όμορφα και ασφαλής, σε διαβεβαιώ ότι το μόνο που θα αισθανθεί είναι την ανασφάλεια σου μπας και τον χάσεις, ίσως ότι είσαι δεδομένος και ενδεχομένως αν δεν είναι και πολύ σίγουρος για τα αισθήματα του, πιθανόν να ασφυκτιεί.

«Ο/η πρώην μου είναι…»

…. Its a NO! Το παρελθόν είναι παρελθόν, και όσο και αν ενδέχεται να επηρεάσει το παρόν σε ορισμένες περιπτώσεις, πρέπει να δεχτούμε πως με τον/την πρώην, το θέμα θεωρείται λήξαν.. Είτε γιατί το επιλέξαμε εμείς, είτε ο άλλος, είτε από κοινού… Δεν μπορείς στη διαδικασία γνωριμίας σου με κάποιον να του αναφέρεις ένα άτομο του παρελθόντος. Δεν τον αφορά!

«Μπορώ να δω τα μηνύματα στο κινητό σου?»

Όχι! Δεν μπορείς. Και αυτό δεν έχει να κάνει με το ότι θέλω να κρύψω κάτι ερωτικής φύσεως. Απλά έχω προσωπική ζωή, όπως επίσης και οι φίλες μου που δεν θέλουν να δεις τα προσωπικά τους! Σορρυυ νοτ σορρυ!

«Δεν θα βγεις με φίλους!»

Τι εννοείς? 😂 Πρέπει να δεχτείς ότι έχω και άλλη ζωή πέρα από σένα και ότι κάποιοι άνθρωποι ήταν βαθιά ριζωμένοι στη ζωή μου, χρόνια τώρα και συνεπώς δεν μπορώ να τους διαγράψω!

«Τελικά, θα βγω με τα παιδιά-φίλους, κάτι έτυχε»

Οχι ρε φίλε, τελικά δεν θα βγεις με τα παιδιά! Άμα κανονίσεις κανόνισες! Είναι πολύ άσχημο να στήνεις επανειλημμένα τον άλλον!

«Ποια είναι αυτή που σου έκανε λάικ;»

Δεν πρέπει να κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας στο ταίρι σου.  Το ξέρω, είναι στη φύση του ανθρώπου κάποιες φορές να ζηλεύει, αλλά πρέπει αυτό να γίνεται σε φυσιολογικά πλαίσια, ίσα που να μην εισπράττει ο άλλος από σένα ότι αδιαφορείς κιόλας. Ως εκεί όμως. Αλλιώς κινδυνεύεις να χάσεις τον άλλον και δε θα φταίει!

«Μήπως να πάμε άλλη μέρα;»

Άλλο ένα λάθος είναι το να θεωρείς δεδομένο το σύντροφό σου, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.  Αυτό έχει ως επακόλουθο, τη φθορά της σχέσης, αφού δε φροντίζεις να ανανεώνεις τη σχέση σου, αμελώντας το να εκδηλώσεις με διάφορους τρόπους τα αισθήματά σου ή δεν διοργανώνεις ότι διοργάνωνες παλιά (πχ εκπλήξεις).

«Έχω κανονίσει πάλι»

Μην  βάζεις τους φίλους σου πάνω από τη σχέση σου, σε σημείο που να νιώθει ο άλλος ότι έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Προσπάθησε να μοιράζεις το χρόνο σου και να διατηρείς μια ισορροπία μεταξύ των δύο. Φρόντιζε να περνάς ποιοτικό χρόνο και με το πρόσωπο και με την παρέα, ώστε να μην νιώθει ο άλλος παραμελημένος.

«Βαριέμαι»

Μην βαριέσαι. Ακόμη κι αν βαριέσαι να μη βαριέσαι. Πρέπει να είναι μοναδική η κάθε στιγμή μαζί του ή μαζί της και αν δεν είναι να φροντίζεις να γίνεται. Η βαρεμάρα οδηγεί σε αργό… χωρισμό!

«Ξέρεις η/ο τάδε κάνει έτσι, εσύ όχι».

Μην τον συγκρίνεις. Λάθος! Ή αποδέχεσαι τον σύντροφο σου όπως είναι (δεδομένου ότι είναι σωστός σε γενικές γραμμές απέναντι σου) ή του λες δεν μου κάνεις και τέλος! Δεν μπορείς να απαιτείς να μοιάσει κάποιου άλλου!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

***Πηγή φωτογραφίας εξωφύλλου: hrzone.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    10 ατάκες που δεν πρέπει να πεις ΠΟΤΕ στη σύντροφο σου!