Loading

10 αληθινοί λόγοι για να “σκοτώσετε” τους φίλους σας

Μπορεί κατά βάθος να τους αγαπάμε… και να μην μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτούς… αλλά πολύ κατά βάθος! Γιατί πολλές είναι και οι φορές που οι φίλοι, μπορούν να μας ενθαρρύνουν να γίνουμε οι νέοι Dexter…

Αργούνε πάντα στα ραντεβού.

Λέτε να είστε στο μπαράκι στις 10:00 και η ώρα πάει 11 και παίρνεις μήνυμα “Σε 3 είμαι εκεί” ενώ μέσα σου ξέρεις πολύ καλά πως μόλις τώρα μπήκε στο αμάξι.

Νομίζουν πως τα ξέρουν όλα.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά εκνευρίζουν κι εμάς που τα ξέρουμε! Έχουν άποψη για τα πάντα και ειδικά όταν είσαστε και μεταξύ σας… βγαίνουν τα φτυάρια… τύφλα να’ χει ο Μουρατίδης και η Καγιά!

Τρώνε περισσότερο από σενα.

Πιστέψτε με, πρόβλημα! Πάνω που είχες αποθέσει τις τελευταίες σου ελπίδες να τσιμπήσεις και κανένα κομματάκι κρέας απ´ το δίπλα πιάτο, τελικά συνειδητοποιάς πως τελικά αμπα τζαι φαν σε τζαι σενα!!!

Γίνονται ανυπόφοροι όταν είναι άρρωστοι.

Ειδικά από μια ηλικία και μετά… Άστα να πάνε! Δε θέλουν καπνό, αηδιάζουν με τις μυρωδιές, θέλουν να έχουν πάντα καρέκλα στο club για να πάνε (αν πάνε και ποτέ δηλαδή) και κυρίως είναι πάντα με πονοκέφαλο!! Μια μόνιμη αδιαθεσία.

Είναι αναποφάσιστοι.

Πάνω που είχατε καταλήξει ότι θα φάτε sushi, λίγο μόλις κλείσετε το τηλέφωνο παίρνεις μηνυματάκι “Λαλείς να παραγγείλουμε σουβλάκια τελικά για να χορτάσουμε;”. Ο ορισμός της “αναποθκιάς” με άλλα λόγια.

Συμφωνείτε ότι διαφωνείτε.

Θες εσύ να δείτε το “La casa de papel”, εκείνοι θα θέλουν να δείτε “My style rocks” έτσι απλά για να στη σπάσουν! Κι αν συμφωνήσεις για My style rocks δείχνοντας καλή θέληση, θα ανοίξουν γρήγορα το Netflix να δουν το La casa de papel!

Όταν βρουν γκόμενα/ο σε εξισώνουν αμέσως μαζί του/της.

Και φυσικά … εξαφανίζονται.

Δεν έχουν φίλτρο.

Θα τύχει και καμιά μέρα να χεις τις μαύρες σου, να θες να ακούσεις μια καλή κουβέντα, εκείνοι  όμως εκεί, απτόητοι να σου λένε την αλήθεια. Δε θέλω ντεεεεεε! Μάλιστα πολλές φορές με λόγια άφιλτρα, που ξύνουν τη πληγή σου. Ή μπορεί να θέλουν να σου πουν ότι δεν είναι ωραίο αυτό που φοράς και αντί να το επεξεργαστούν, το ρίχνουν κάπως έτσι: “Ένταλως είσαι έτσι;”

Αγαπάνε να σου σπάνε το νευρικό σου σύστημα με κάθε δυνατό τρόπο.

Κατ´ ακρίβεια το λατρεύουν! Ειδικά αν καταλάβουν κιόλας ότι πειράζεσαι εύκολα. Το ενδο-φιλικό bulling.

Δεν αφήνουν το κινητό απ’ τα χέρια!

Εσύ έχεις πρόβλημα, στο χείλος του γκρεμού, ο φίλος διαβάζει για τα στιγμιότυπα του Αποέλ – Ομόνοια. Τους λες η γκόμενα σε έχει παρατήσει κι αυτός βλέπει τα stories στο instagram και κουνάει απλώς το κεφάλι. Άσε που όπου και να πάτε δεν πνάζουν τα φλας, φωτογραφίσεις, selfies για τα social. Ειδικά μόλις έρθει το φαγητό. Hashtag #περνάμετέλεια

Γίνονται ολίγον τι πριχτάκια.

Ειδικά όταν είναι ψυχολογικά ράκοι ή μας πρήζουν για τα ερωτικά τους. Τηλέφωνα, μηνύματα αγωνίας. “Τι να κάμω;” “Να της απαντήσω ή οι;” “Έλα έπιασε με πάλε..”. Όταν μάλιστα μας πρήζουν για τα επαγγελματικά τους, εκεί χάνεται εντελώς το action! “Ναι και είπα του μάστρου μου δε θα ξανακάμω τούντο δρομολόγιο αν δεν…” “Έπιασα τηλέφωνο τους πελάτες να τους πω ότι…” Τι μας ενδιαφέρει, μου λες;;!!!

Θέλουν πάντα να γίνεται το δικό τους.

Είτε αγκρίσσιουνται, είτε παίζουν τους καλούς, είτε ρίχνουν κανένα στημένο δάκρυ.. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα λυγίσεις…

Όταν είναι ανταγωνιστικοί και ζηλιάρηδες.

Με την καλή έννοια -πάντα-. Τζιαμε φκάλλουν δισπίρκαση. Επέρασες το level στο Fortnite, θα παίζουν ούλλη τη νύχτα για να σε ξεπεράσουν. Έπιασες 20 στο διαγώνισμα; Φουλ ιδιαίτερα δύο εβδομάδες για να γράψουν το ίδιο. Ενίκησες στα καλλιστεία; Θα κάμνουν δίαιτα επι ένα χρόνο και πλαστικές πίντα για να παν την επόμενη χρονιά. Όπως και να χει μια διαρκής προσπάθεια να σου μοιάσουν.

Όταν είναι στημένοι και δε ρισκάρουν.

Ζυγίζουν το κάθε τι σε σημείο αηδίας και αυτό στερεί και από το δικό σου αυθορμητισμό. Δυσκολεύονται να προχωρήσουν ή να πάρουν μια γενναία απόφαση. Θέλουν να είναι πάντα σίγουροι για κάτι. Έλεος καλέ! ΥOLO.

ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ & ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ

Κουράζετε. Απλά. Άντε γεια!

Ουπς είπα 10 λόγους αλλά έγραψα 15. Μπορώ να συνεχίσω μέχρι αύριο αν θέλετε. Έτσι κι αλλιώς, μέχρι αύριο δε θα χω φίλους! 😊 Θα με κάνετε παρέα;

Με τέτοιους φίλους λοιπόν, τι να τους κάνουμε τους εχθρούς;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΟΥΛΗΣ

Πριν 5 χρόνια, δήλωνα επαναστάτης. Σήμερα δηλώνω απλά «θέλω την ησυχία μου» και μερικά... σούσι. Θυμώνω ακόμη με την αδικία, επιμένω ακόμη στην αλήθεια και ακόμη δεν έχω κοιλιακούς. Κάτσε λοιπόν καλά, και πού ξέρεις, ίσως το σύμπαν συνωμότησε για να βρεθείς σήμερα εδώ...

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
  • 01

    10 αληθινοί λόγοι για να “σκοτώσετε” τους φίλους σας