Loading

0ι 10 εντολές μιας διαφορετικής θεότητας

Σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου η γυναικεία περίοδος είναι ανώδυνη, οι δουλειές του σπιτιού γίνονται μόνες τους, ο ουρανός έχει χρώμα ροζ και τα σύννεφα σχήμα καρδιάς, η Θεά του ερωτισμού έδωσε τις 10 εντολές στον άνθρωπο μέσω της Αγγελιοφόρου Της Μαρίας Καππαή.

Έτσι η Μαρία βάλθηκε ως άλλη Carrie Bradshaw να διαδώσει την βούληση της Κυρίας. Εξάλλου ουδεμία διαφορά υπάρχει μεταξύ Μανχάταν και Δερύνειας! Καίρια διαφορά της Μαρίας και της Carrie όμως είναι πως αν ο σύντροφος της το σκάσει λίγο πριν τον γάμο, να είστε σίγουροι πως θα μπει στην εκκλησία με το έτσι θέλω! Μονάχα που αυτή τη φορά θα τον παίρνουν τέσσερις!

Για τους απορούντες (απορίαν έχουσιν):

 •  Η Μαρία δεν χρειάστηκε να χωρίσει καμία θάλασσα στα δύο, παρόλα αυτά σκοπός της ήταν να απελευθερώσει τον λαό της απο τα complex και τα ταμπού μιας άλλοτε πουριτανικής κοινωνίας.
 • Η Θεά δεν χάραξε τις εντολές σε πέτρα, αλλά τις κοινοποίησε με τη Μαρία-Carrie μέσω ενός googleDoc, η οποία με τη σειρά της δημοσίευσε τον λόγο Της μέσω του Βeezdom.com. 
 • Άπαντες πρέπει να ακολουθούν τις εντολές, ανα πάσα στιγμή και ανεξαρτήτως περιστάσεων, μηδενός εξαιρουμένου. Οι ‘αμαρτωλοί’ θα υπόκεινται το μένος της Θεάς και θα τιμωρούνται σε δια βίου εξαίρεση από την μάννα εξ ουρανού! (κοινώς γνωστή ως σοκολάτα!)

❤️❤️❤️  ΟΙ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ❤️❤️❤️ 

 1. Αυτοσεβασμός (συστατικό επιτακτικό της σαγήνης)
 2. Δυναμισμός
 3. Αυτοπεποίθηση (εκ των ων ουκ άνευ του ερωτισμού)
 4. Ου παρακαλέσεις τον οποιονδήποτε! Ο ενδιαφερόμενος φέρει στόμα και μιλιά και την γλώσσαν του ας χρησιμοποιήσει. 
 5. Γλώσσα ξεκάθαρη. Ουκ εκ των ονύχων του/της μυρωδιά αναδύεται δια να γνωρίζει τι έχεις. 
 6. Όταν ο/η σύντροφός σου κάνει ή λέει κάτι θετικό να τον/την επιβραβεύεις. (Βλασφημία εστί η θεοποίηση οιουδήποτε πέραν της Θεάς μας. ) 
 7. Λέγειν ΟΧΙ στην καταπίεση, ού needy και κολλιτσίδα γίνεσθαι. 
 8. Σκέφτομαι και μιλώ μόνον θετικά για το πρόσωπόν μου. 
 9. Χρησιμοποιώ τα μάλα τις εκφράσεις ‘ευχαριστώ’ και ‘συγγνώμη’. 
 10. Ουδέν σχόλιο εκ κακοβούλων ανθρώπων υπόψην λαμβάνειν. Την βούλησην την δική σου να ακολουθείς και να πράττεις πάντα κατά τρόπον αρεστό εις την Θεάν.

Υγ1. Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν έχουν συνταγές και μαγικά φίλτρα. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Οι δέκα εντολές δεν έχουν σκοπό να αλλάξουν τους γύρω σου, μονάχα τον τρόπο που εσύ κοιτάς τους γύρω. 

Υ.γ2. Μην περιμένεις τον ουρανό να γίνει ροζ για να ακολουθήσεις αυτές τις εντολές-συμβουλές. Κάθε στάδιο αυτοβελτίωσης σε φέρνει πιο κοντά στο ιδανικό. Εξάλλου η ικανότητα του ανθρώπου να κάνει αυτοκριτική είναι αυτή που τον κάνει να ξεχωρίζει και να προχωρά!

***Απαγορεύεται η μερική ή ολόκληρη αναδημοσίευση του άρθρου σε άλλα sites χωρίς τη συγκατάθεση του beezdom.com

svg

What do you think?

Show comments / Leave a comment

Leave a reply

svg
Quick Navigation
 • 01

  0ι 10 εντολές μιας διαφορετικής θεότητας